lördag 11 januari 2020

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Nu har jag tagit tass om öppet hus igen.  Det gick förstås bra. Det kom ganska många människor och det gillar vi - när de är snälla och trevliga alltså, och det är ju de flesta.

Dagens problem uppstod när Fendi och jag skulle leka med blogghjälpen. Jag var lite trött, så jag låg faktiskt kvar i buren när den där röda pricken gjorde entré. Istället tog Fendi tass  om den. Trots att den var så nära att den nuddade hennes tass så gick den inte att få tag på! Jag kontrollerade förstås allt och var redo att gripa in om det hade behövts, men vi kom överens om att vi kniper den en annan dag. För fast ska den!

9 kommentarer:

 1. Javisst, nästa gång fångar du den där dumma pricken!

  Vad roligt att det kom en del trevliga tvåbeningar till er. Hoppas någon är intresserad, när de hälsat på er. Det är viktigt att inte förhasta sig utan att tänka efter länge, när man skaffar en ny familjemedlem.
  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, varken blogghjälpen eller vi vill att vi hamnar i fel hem. Vi väntar hellre på rätt hem.

   Radera
 2. Klart ni tar pricken!Bra med många besökare! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jamjamensan! Vi ska ta den!

   Radera
 3. Vi önskar inget hellre än att ni lyckas fånga den där jamarns pricken. Vi försökte och försökte men icke! Det gick inte! Tala om när ni har lyckats!
  Det är kul när många kommer och hälsar på er och det förvånar inte eftersom det säkert spridit sig hur väl bloggkatterna förbereder allt inför öppet hus!
  Nospussar till dig och Fendi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi får se vem av oss som tar den först! Jo, det har nog spridit sig att vi ordnar allt till det bästa!

   Radera
 4. Antar att blogghjälpen blev litet besviken när hon inte fick leka med dig? Men du gjorde förstås helt rätt, är man trött så är man!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, klart hon blev, men ibland kan hon ju faktiskt leka med nån annan också kan man tycka.

   Radera
 5. Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde för. Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  SvaraRadera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...