onsdag 22 januari 2020

Isadora tackar för sig

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Ni anar inte vilken dag det varit!

Först skulle ju vettisen komma och sticka mig. Tidigt på morgonen kom ett meddelande att hon inte kunde komma för en annan vettis på kliniken hade blivit sjuk, så vår vettis måste ta hennes patienter också. YES! tänkte jag, det här börjar bra. Men säg den glädje som varar. Det dröjde inte länge innan vår hälsoansvariga kom till katthemmet OCH SATTE IN MIG I EN BUR! Sen fick jag åka till vettisen och få stick i pälsen. Trots nästan outhärdliga smärtor var jag jätteduktig. Jag fick beröm både av hälsoansvariga och vettisen. Sen fick jag åka tillbaka till katthemmet.

Då hade klockan blivit mitt på dagen och blogghjälpen kom till katthemmet. Hon berättade att bron över E4 var avstängd för att en båt kört in i bron. Det var precis den tiden då mina människor skulle komma och de måste åka över bron för att komma till mig och Fendi. Efter nån halvtimme öppnade de i alla fall bron så mina människor kunde komma till oss.

Under tiden fick jag en röda-pricken apparat av blogghjälpen som jag fick packa ner i mitt bagage och ta med till mitt nya hem. Det tycker jag var bra. Sen hade jag ju min filt och annat som Fendi och jag packat.

Sen blev Fendi också satt i en bur och vi bars ut till en brummis och åkte hem.

 Blogghjälpen är så klart lite ledsen över att jag inte är kvar på katthemmet, men samtidigt så glad att jag fått ett alldeles eget hem tillsammans med min bästa vän Fendi. Våra människor kommer inte döpa om oss heller.

Nu ska jag undersöka mitt nya hem. Håll tassar och tummar för att allt ska gå bra. Lite nervös är jag allt!


11 kommentarer:

 1. Så skönt att det gick bra hos vettisen. Tänk att ni är hemma nu!! Så spinnande!! Vi saknar er så klart . Hoppas vi får en liten rapport sen.nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam det var tur att jag klarade strapatsen hos vettisen!

   Radera
 2. Oj, vad roligt att ni är hemma nu. Ser fram emot första rapporten hur det går för er snart.
  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, vi måste så klart bo in oss ett tag först. Men hoppas våra människor hjälper oss berätta sen.

   Radera
 3. Kära underbara Isadora (och Fendi) vi är så glada för er skull! Det där sticket hos vettisen är ju redan glömt och förlåtet eller hur?
  Vi kommer att sakna dina inlägg här men glädjen över att du och Fendi fått komma hem överväger allt!
  Mängder mängder av nospussar till er båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, det är nästan, men bara nästan, så att jg har glömt sticket i pälsen eftersom så mycket annat hänt sen dess!

   Radera
 4. Vad bra allt gick till slut, trots att det körde ihop sig i början. Tur att bron höll den här gången efter att båten kört in i den, så att era människor kunde hämta hem er. Det var säkert jättespännande för er att komma hem och undersöka ert nya revir och bekanta er mer med era nya människor. Hoppas ni fått ett riktigt bra hem där ni alla kan leva ett gott och lyckligt liv tillsammans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, vi hoppas också att vi ska trivas jättebra i vårt nya hem. Men lite läskigt är det förstås i början.

   Radera
 5. Jag tänkte allt på dig och Fendi igår, men jag förstod att allt skulle gå bra. Och nu tassar ni omkring i ert nya hem! Ni har naturligtvis massor att göra så här i början, men det är ju väldigt bra att ni är två! Hoppas få höra nån rapport ifrån er så småningom. Lycka till i era nya liv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, tack. Jag tror inte jag kommer undersöka så mycket de första dagarna. Jag måste nog bo in mig först. Tur att jag har Fendi här!

   Radera
 6. Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde för. Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Eftersom jag busade lite på förra inläggets bild så får ni idag en bild där varken jag eller Emilio ...