lördag 25 januari 2020

Blogghjälpen har ordet

Så var det dags igen - en av mina fina bloggkatter har fått ett eget hem och flyttat.

I början var nog Isadora den blygaste bloggkatt jag haft. Det var inte så lätt för henne att inse att vi människor inte ville henne illa utan tvärtom ge henne all kärlek och trygghet hon är värd. Så småningom började hon förstå det och det är då man inser att det man håller på med har betydelse.

Isadora har ovanligt vackra ögon tycker jag. De talar. Hon säger så mycket med ögonen, sånt som jag försökt tolka. Ibland kanske jag haft rätt ibland inte - vem vet?

Vi har förstås informerat hennes och Fendis nya människor om att Isadora kommer gå tillbaka i utvecklingen när hon flyttar. Det gör även helt sociala katter för det mesta när de byter miljö, men Isadora kanske lite mer än genomsnittet.

Det är svårt att inte tänka på henne hela tiden. Jag undrar hur hon har det, vad hon tänker o s v.  När hon bott in sig hoppas vi på en liten rapport från nya hemmet.

Att blogga är ju numer inte så "inne", det kommer hela tiden nya instrument. Jag har ändå tänkt att så länge flera följer bloggen, och det ser jag ju att flera gör, så fortsätter jag lite till. När följarna uteblir är det dags att lägga av,

På måndag kommer Isadoras efterföljare att presentera sig. Kommer ni följa den katten också?

18 kommentarer:

 1. Är det inte inne att blogga?!? Men hur skall man annars få veta hur ni har det - FB är INTE något alternativ, tycker jag. Dessutom älskar vi era bloggkatter, men det visste du väl, bloggis? Så SJÄLVJAMAT kommer vi att följa även nästa katt som bloggar åt er... nospussar till hela fyrfota gänget och kramar till de tvåfota från knasgänget i Gullspång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, våra bloggkatter struntar nog i om det är inne eller inte att blogga!

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i åratal, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Stoppa skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Graviditet spell
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Vi är så glad att Isadora och Fendi fått komma hem och önskar hela våra hjärtan att det går bra och de får den tid de behöver. 💖 självklart kommer vi att följa den nya Bloggkatten. Att få följa utvecklingen och resan mot att få komma hem och få ta del av allt allt ni gör på katthemmet är vi så tacksamma för. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi är också jätteglada att Isadora och Fendi fått ett gemensamt hem. Vi hoppas få rapport så småningom.

   Radera
 3. Jätte roligt för Isador och Fendi. Och bloggen ska definitivt fortsätta, även om min människa är dålig på att skriva och kommentera så läser hon bloggen jämna mellanrum bara för att hålla sig uppdaterad på vad som händer på katthemmet. Det var på det sättet som våra vägar korsades och jag flyttade till Gnesta. Som sagt, fantastiskt för tjejerna och vi håller tassar och tummar att det går bra i det nya hemmet, vilket det alldeles säkert gör. Nina/Mimmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nina/Mimmi, som tur är har det faktiskt varit en hel del katter som hittat sitt nya hem via bloggen. Du var en av dom som hade tur!

   Radera
 4. Bloggen är en av det roligaste som finns att läsa, så vi hoppas verkligen att du inte slutar.
  Jag kommenterar ibland och jag vet flera som läser bloggen men som inte kommenterar tyvärr.
  Bloggen behövs alltså. Alla har inte facebook och kan följa vad som händer på det sätttet.
  Så du ska veta att det visst är "inne" att blogga. Jag undrar också om det inte blir mer "inne", eftersom några jag känner till har slutat med facebook av olika anledningar.
  Vi ser fram emot nästa bloggkatt.
  Tack för bloggen och vi ser fram emot att få höra hur det går för Isadora och Fendi.
  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, tack för de värmande orden. Vi ska snart presentera nästa bloggkatt.

   Radera
 5. Vi läser bloggen varje dag även om vi nu inte kattenterar så ofta! Hoppas bloggen fortsätter1?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, det känns roligt att det är flera som läser bloggen. Det gör att bloggkatten och jag orkar fortsätta.

   Radera
 6. Självklart kommer jag att fortsätta följa bloggen. Det är alltid så intressant att läsa om vad som händer på katthemmet och att följa en alldeles särskild katt på vägen till ett trivsamt föralltidhem. Har inte facebook och vill inte ha det heller. Läser mycket hellre din blogg.
  Det ska bli intressant att lära känna nästa bloggkatt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, det var roligt att läsa att du gillar bloggen. Hoppas du gillar nästa bloggkatt också!

   Radera
 7. Isadora hade bott länge på katthemmet och väntat på sitt nya alldeles egna hem. Under tiden fick hon massor av omtanke och kärlek av er på katthemmet. Dessutom nfick hon en ny bästis i Fendi. Nu har de fått ett nytt hem! Underbart!

  Självfallet hoppas vi på en ny bloggkatt och det får vi ju! Jippi! Läser varje dag t.o.m. från andra sidan jorden (nästan).

  /Husse som längtar hem till sina pälsklingar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, tänk att vår bloggkatt har läsare så långt bort! Fantastiskt.

   Radera
 8. Såklart vill jag läsa, så roligt. Kommenterar inte ofta men hoppas ni fortsätter som innan med ny kisse.

  SvaraRadera
 9. Jag följer bara två bloggar, och den här är den bästa!

  SvaraRadera
 10. Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde för. Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...