onsdag 6 februari 2019

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem.

Idag är det en sån där dag då jag egentligen inte vet vad jag ska berätta för er. Fast ibland är det bra att låta tankarna flyga iväg lite hur som helst. Det har till exempel fått mig att bestämma vilket jobb jag ska ha i framtiden.

INFLUENSER!

Det är det nya jobbet. Bra betalt är det också.  Jag vet inte riktigt vad andra influensers gör och jag vet inte vilken utbildning de har, men jag har en känsla av att jag är ungefär lika utbildad som många andra influensers. Jag vet i alla fall vad JAG ska göra. Jag ska bilda opinion för hemlösa katter och se till att människor förstår vikten av att behandla sina djur väl, att kastrera, ID-märka och vaccinera alla katter som inte används i seriös avel. Det behövs inte fler hemlösa katter! Tänk om jag skulle få alla människor att fatta det! Särskilt de som säger att de låter sin katt få ungar för de är så söta. Då skulle jag vara världens bästa influenser!

8 kommentarer:

 1. Benny, om du blir en sån, så blir du den bästa! Inte för vi vet vad de gör,mera än syns på bild och pratar om sånt de inte förstår. Du är appselut bättre utbildad då! Heja Benny!
  /MajaGräddnos och gänget

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maja Gräddnos och gänget, jag tänker inte jama om sånt jag inte förstår! Jag har mycket att jama om som jag kan och vet.

   Radera
 2. Jag känner också starkt för att bli sen sån där influenser. En massa makt bara genom att tycka saker! Men det ska såklart vara BRA saker, och vad kan vara bättre än att kämpa för att djur ska ha det bättre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, tycker det är jättebra om flera katter blir influensers. Vi har verkligen nåt att lära andra!

   Radera
 3. Vi tror du skulle bli en riktigt bra jamfluenser eller vad det heter.
  Katter behöver många som kan jama för dem.
  Vi håller också med Cirkus Broman och Katten Lisa i det de skriver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, det finns många katter som verkligen har nåt att lära andra. Hoppas fler katter hakar på.

   Radera
 4. Kommer du att ta betalt i godis eller i pengar som du sen kan donera till katthemmet?!!....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, det har jag inte bestämt ännu. Men betalt ska jag ha!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...