torsdag 28 februari 2019

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus. Både jag, Laban och Jasmine var ute och hälsade på våra kompisar i korridoren. Sen började det komma lite besökare. Då tyckte jag det var bäst att gå tillbaka till buren och vakta den så ingen kom och tog nåt.

 Jag skulle också vilja tipsa alla kattvänner om en sak. Lördag den 16 mars har SVEKATT sitt spännande seminarium i Stockholm. Programmet kan ni läsa på den här länken: SVEKATTs seminarium.

Det är ett väldigt spännande program för ALLA som gillar katter, inte bara de som dagligen eller ofta arbetar med dom. Det räcker att man gillar katter för att det ska vara intressant.

Seminariet är gratis men man behöver anmäla sig. Det gör ni via länken jag skickade. Det är jättespännande och lärorikt! Om ni har möjlighet: gå dit!

8 kommentarer:

  1. Vad fin du är där du sitter och vaktar! Låter som en bra arbetsfördelning, några står för gästmottagande och någon för vakthållning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, jam, vi jobbar väldigt bra ihop med olika saker.

      Radera
  2. Bra att du vaktar buren. Man vet aldrig vad tvåbeningarna hittar på. Seminariet låter jamar bra, Vi skickar dit matte så kanske hon kan lära sig lite om oss.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke, Molle och Mary, det var bra att er matte kommer. Alla kan lära sig nåt där, det lovar jag.

      Radera
  3. Vi jamar som de här ovanför! Bra med vakthållning i buren. Ordning och reda! Återigen önskar husse att han bodde lite närmare så han kunde vara med om SVEKATTS seminarium men det går inte tyvärr. Hoppas många andra tar chansen att vara med.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vi får berätta för dig och husse efter seminariet hur det gick. Synd att han inte kan komma.

      Radera
  4. Du verkar ha en väldigt fin liten lägenhet. Bra att du vaktar den! Jag önskar min matte kunde gå på seminariet och lära sig hur viktigt det är för oss att få G-O-D-I-S.
    Har du ett förstoringsglas så man kan se det pyttelilla godis du får någon gång?
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, som du förstår finns det mycket stöldbegärligt i vår lägenhet, dynor, leksaker, skålar och min egen filt bland annat. Sånt vill man inte bli av med!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...