onsdag 22 mars 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

IDag tänkte vi bara berätta om en kompis till oss. Hon heter Estella.
Om ni klickar på länken kan ni läsa om henne. Och inte bara om henne, utan också om alldeles för många kompisar till henne som fortfarande bor kvar på Tvetatippen i Södertälje.

Vi vill försöka hjälpa dom att komma därifrån.


10 kommentarer:

 1. Ingen katt ska behöva bo på en tipp, eller var oönskade. Hoppas Estella och hennes kompisar snart hittar hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, vi hoppas i första hand att vi får in alla katter från tippen på olika katthem.

   Radera
 2. Stackars, stackars katter som måste bo på en soptipp! Estella ser så fin ut, säkert vill någon bo med henne om inte hennes familj hör av sig. Så skönt för henne att slippa plågorna i munnen, vilken lättnad det måste vara, även om det är litet marigare att äta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vi tycker det är så konstigt att ingen verkar ha efterlyst Estella nånstans. Om ens katt försvinner gör man väl allt för att hitta den igen?

   Radera
 3. Fyjam för att behöva bo på en soptipp med alla farliga saker som ligger där. Vi håller tassarna för att Estella och de andra missarna hittar sina hem eller får nya bra hem
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. ALice, jam, det är vår plan att det ska bli så.

   Radera
 4. Fina lilla Estella. Så ovärdigt att djur, pga människors oansvar, tvingas leva sina liv på en soptipp!! Tårar på nosen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, ingen katt ska behöva leva hemlös nånstans i Sverige.

   Radera
 5. Ingen kisse skall behöva bo och leva som Estella d.v.s. på en soptipp. Vi bor i Sverige år 2017 och det är fullständigt ovärdigt. Blir så ledsen när jag tänker på det.
  Nospuss

  SvaraRadera
 6. Nalleman64, ja du har alldeles rätt. Det är ovärdigt alla katter att tvingas bo på en soptipp. Vi hoppas kunna hjälpa dom därifrån.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Eftersom jag busade lite på förra inläggets bild så får ni idag en bild där varken jag eller Emilio ...