lördag 25 mars 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Nu har vi jubileat färdigt för den här gången! Det var jättekul och det kom många människor, precis som vi ville!

Bland de som kom var det två som utmärkte sig särskilt tyckte jag. De hade båda snappat upp det jag berättat om godistilldelningen här på katthemmet och hade med sig var sin packe med olika sorters godis. För en gångs skull verkade blogghjälpen fatta vinken, för hon kom in till oss först med den ena sorten, sen med den andra!

Så borde det vara ALLA dagar, men jag får tänka efter om vi kanske ska ha jubileer lite oftare - en gång i månaden åtminstone. Men nu är jag så trött efter allt vi har jobbat med, så nu ska jag vila!

Sen vill jag också tacka alla snälla och generösa människor som kom och ett särskilt tack till vår veterinär Emma Ekman som offrade eftermiddagen till att vara hos oss och erbjöd specialpris på vaccination och chipmärkning. Dessutom vill vi tacka Djurambulansen som stod utanför katthemmet och visade djurambulansen. Det var nog ganska kallt att stå där ute nån längre stund, men som tur var kom de in och värmde sig mellan varven. Sara från Agria var också här och hon hade roliga tävlingar och vinnaren fick en fin väska med massa fint i.

Ja, det blev en fin dag och jag är nöjd med mina arrangemang.  Undrar om jag ska bli sån där evenemangsorganisatör? Det här gick ju så bra.10 kommentarer:

 1. Cornelia. Svens lillasyster25 mars 2017 kl. 18:45

  Ja a,matte berättade att det var knökfullt med folk på jubileumet och fikat var som vanligt suuupergott! Vi har förlåtit henne att vi ej fick följa med - Hon köpte en jamarbra klöspelare på secondhand handen OCH Pelles myntskuddar! Tror inte du ska ordna jubileum en gång i månaden - då blir du alldeles utkattad! Buff Cornelia som kommer från Södertälje katthem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cornelia, vad bra att matte köpte med sig bra saker till er. Det var så roligt att hon kom och det är roligt att hon kommer lite då och då också.

   Radera
 2. Matte kom hem och berättade att du hade ordnat det hela jamarbra som vanligt. Vad kul att det kom så mycket folk. Men vi får skämmas lite för matte glömde ta med sig godis till er. *tassen för pannan* hur kan man glömma något så viktig?
  Ikväll skall vi fira min 9:e födelsedag och Bosses 6:e. Tänk att det är hela 7 år sen jag bodde hos er, tänk den dagen du har bott flera år hos din alldeles egna husse/matte. Den dagen ser jag fram emot!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, vad kul att ni passar på att fylla år samma dag som katthemmet! Jag drömmer också om den dan då jag kan säga att jag bott i mitt egna för-alltid-hem jättelänge!

   Radera
 3. Du ordnade allting galant och såg till att det kom massa besökare. Sen var det rätt att du fick extra godisutdelning så hårt som du arbetar. Däremot är nog ett jubileum i månaden lite mycket. Men löneförhöjning med godisutdelning tycker vi vore jamarbra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, jam, vid närmare eftertanke kanske det blir lite tätt med jubileum varje månad. Kanske får tänka om där...

   Radera
 4. Vad glada vi blir att läsa att det blev en lyckad dag. Vi visste ju att allt vara rigoröst väl förberett så förutsättningarna för succé var ju goda.
  Jag tycker du skall satsa på en fortsatt karriär som fixare!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, ja, jag kanske ska satsa på festfixaryrket på allvar!

   Radera
 5. Åh så roligt att det blev så bra! Mer godisutdelning verkar ju också bra! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam, hoppas bara att mer godistilldelning inte var nåt tillfälligt.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Eftersom jag busade lite på förra inläggets bild så får ni idag en bild där varken jag eller Emilio ...