fredag 17 mars 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Ibland får vi meddelanden från katter som tidigare bott hos oss. Varje gång vi får veta att nån av våra katter fått ett bra för-alltid-hem blir vi glada.

Idag sa blogghjälpen att en dag tror hon att hon kommer få meddelande från mej och mina människor i mitt för-alltid-hem där vi berättar att jag har det toppen.

Tänk om det blir så en dag *drömmer...*

11 kommentarer:

 1. Vi vet att det blir så! Även om du får vänta en stund så är det bättre att det blir rätt! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam, alla säger att det blir så, förr eller senare.

   Radera
 2. Visst blir det så, en dag så bor du i ditt eget för alltid hem. Men det är viktigt att det blir rätt hem du kommer till.
  Nosbuff, Jackis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jackis, vi tycker också att det är bättre att det tar lite tid och blir rätt.

   Radera
 3. Vi är också övertygade om det! Alla bloggkatter har fått egna hem, även om det har tagit tid. Se bara på mig, jag väntade också länge men jag kunde inte ha fått ett bättre hemma.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det är kul att läsa om er som varit i samma situation som jag är i nu men som nu bor i toppenhem!

   Radera
 4. Underligt att du inte redan fått ditt hem, tycker jag. Men naturligtvis finns det någon eller några människor som kommer älska dig, de har bara inte hittat dig ännu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, att jag inte redan fått ett hem beror nog på att jag fortfarande är lite rädd för tvåbeningar. Men det har blivit bättre.

   Radera
 5. Blogghjälpen har helt rätt. Jag vet eftersom jag har skickat in några bilder från Alpha och Zinga (Onslow och Stina när de bodde hos er). Eftersom så många kattälskare är vän med Södertälje Katthemmet här och på facebook gör att fler fina katter kommer få ett för alltid hem efter boendet här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roel, jag håller tassarna för att även jag ska få ett toppenhem, precis som Alpha och Zinga fått.

   Radera
 6. Det är klart det blir så en dag men INTE förrän du fått alldeles rätt ägare! Man får aldrig ha bråttom till sitt för-alltid-hem. Du vet den som väntar på något gott...
  Nospuss

  SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...