söndag 13 december 2015

Katten Miranda på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Miranda på Södertälje Katthem.

Då har man klarat av sitt första öppet hus, loppis och kaffeservering! Det gick riktigt bra. Det kom en hel del besökare och jag jamade om för blogghjälpen och de andra hur de skulle göra.

Efter öppet hus kom blogghjälpen in till mig i buren med lite godis. Jag åt ur hennes hand. Först tvekade jag lite, men det doftade ju så gott, så jag var tvungen att äta ur handen.  Fast när jag ätit klart fräste jag lite åt henne! Inte så mycket - bara så hon skulle förstå att hon inte kan ta sig vilka friheter som helst. I alla fall inte ännu. Fast blogghjälpen blev inte så rädd, hon höll kvar handen och då slutade jag fräsa.

Sen har jag ju fått kompisar via bloggen också, kompisar som ni nog känner igen, men som är nya för mig. En av dom heter Wikki. Hon har bestämt att intäkterna från nästa Wikkis julpaket ska tillfalla oss på Södertälje Katthem! Tänk att det finns så många snälla människor där ute. Hoppas det blir riktigt många som bjuder på Wikkis paket!


15 kommentarer:

 1. Vad roligt att det kom många besökare idag. Vi är övertygade om att du hade koll på allt vad som skulle göras. Hoppas ni har hunnit vara lussekatter allihopa idag. Eller blir det lussefest i kväll? Hoppas att många bjuder på julpaketet så det kommer in mycket pengar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, klart det blir lussefest ikväll. Vi måste ta alla tillfällen till fest!

   Radera
 2. Så skönt att det gick bra men det trodde vi att det skulle göra!Gottis är gott så det är svårt att låta bli! Hoppas på mycket pengar på auktionspaketet, vi har börjat bjuda lite.nOsbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vad snälla ni är som börjat bjuda på Wikkis paket! Såna som ni är guld värda för oss.

   Radera
 3. Där ser du! Det var inte så knepigt det där med Öppet hus! Heja Miranda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, nä - det var faktiskt inte så knepigt!

   Radera
 4. Vilken fin bild på dig, du är verkligen jamarsöt Miranda! Blogghjälpen skall man hålla lite kort så där i början, det gjorde jag också när jag bodde hos er. Hon är visserligen en snällis, men de skall inte tro att de kan ta sig vilka friheter som helst.
  Wikki är verkligen jättesnäll!
  Hoppas ni får en trevlig Lucia och 3:e Kattvent!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, nä du har helt rätt. Blogghjälpen ska man hålla lite kort. Hon ska inte ro att hon kan göra som hon vill.

   Radera
 5. Idag är jag sen igen, så jag jamar som alla dom ovanstående gjort.
  Jag tycker att kortet på dig ovan är så bra och att du är jättesöt.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, oh *rodnar* tycker du jag är söt?

   Radera
 6. Vilken fin bild på dig Miranda, du ser mycket självsäkrare ut.
  Naturligtvis så fixade du öppet hus med god tass. Blogghjälpen ska du ha god tass med h*n är bra att ha, både för att få godis och för annat som du kan behöva hjälp med.
  nosbuff
  Jackis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jackis, fast blogghjälpen får ju inte göra hur som helst?

   Radera
 7. Tur att blogghälpen varit med förut å inte blir rädd när du fräser:)
  åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsa, fast lite rädd borde hon väl bli?

   Radera
 8. Måste bara säga det igen! Jag tycker du är så fin lilla gumman. Blir tårögd när jag läser vad du fått gå igenom p.g.a. oansvariga, okänsliga och avskyvärda människor. Nu däremot är du bland människor fyllda av kärlek och omtanke och det värmer i hjärtat att läsa det. Massor av nospussar till dig söta fina kattflicka!

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Även om det fortfarande känns tungt för blogghjälpen att leva utan Sara så vet vi alla att livet m...