torsdag 3 december 2015

Katten Rakel på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rakel på Södertälje Katthem.

Sista natten med gänget närmar sig.  Blogghjälpen var här och blixtrade mig när jag står på bakbenen, så ni får veta hur det ser ut när jag vill ha godis snabbt.

Jag rekommenderar det här tricket till alla kattkompisar. Ni anar inte så lättflörtad blogghjälpen blir när man står på bakbenen. Hi-hi.

I morgon flyttar först min burkompis, sen jag och lillasyster. Vi kommer provpacka hela natten alla tre. Men klart vi måste ha avskedsparty också för alla kompisar som fortfarande är kvar här. De behöver också ett hem!

I morgon ska också vår kompis,  Fritz som jag berättade om igår, på återbesök till vettisen. Alla vi på katthemmet håller tassar och tummar för honom.  




14 kommentarer:

  1. Först av allt hoppas jag att det går bra för Fritz hos vettisen.
    Sen inatt kommer jag att tänka på dig o din lillasyster och burkompisen som har partaj med alla de andra kissarna på hemmet.
    Jag firar med er alla genom att ta en bit kokt skinka.
    Hoppas att ni kan sova lite inatt.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, kul att du festar med oss på distans!

      Radera
  2. Det blir inte mycket sömn för er :) men d e d värt :) ska bli så spännande att höra hur d går m flytten. Men vet du... jag har blivit beroende av att läsa en blogg till som du "tipsa"om... jamlunda katterna :) du ser va du kan lära oss tvåbenimgar:) fast jag kommenterar aldrig, men läser den varje dag:)
    åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åsa, hi-hi, visst är Jamlundabloggen bra? Fast du får inte överge oss!

      Radera
  3. Tänk, ännu en bloggkatt som jamar hej då. Det är ju det man hoppas på ända från första dagen, när man får läsa om allt elände. Och nu väntar ett alldeles eget hem för dig också. Det är verkligen värt att fira hela natten! Och hoppas att morgondagen också innebär något positivt för Fritz!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, ja, nu har jag liksom nått målet! Vi håller alla tassarna för Fritz också.

      Radera
  4. Vi knäpper våra tassar för Fritz, det lovar jag! Och vi gläder oss åt era flyttar i morgon, men en sak gjorde mig lite förvirrad... var det inte en lillebror du skulle få?!? Nu skriver du om lillasyster? Hursomjam tror jag att du kommer att få det fankattiskt, för hur kan någon motstå en så jamarsöt misse som du!!! Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, jag har en lillasyster nu. Det är väl blogghjälpen som rört till det som vanligt. Fortsätt knäppa tassarna för Fritz.

      Radera
  5. Provpacka är jamarviktigt, man vill ju vara säker på att allt blir rätt och det går ju inte att lita på virriga blogghjälpen när det gäller packningen. Dessutom har du ju inte bara dina saker att tänka på utan även lillasysters.
    Vi håller tassarna för att allt går bra imorgon och att du hinner ha lite skoj med dina kompisar inatt.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, blogghjälpen kan man inte lita på. Jag måste kolla själv att allt är med!

      Radera
  6. Då är det fullt upp nu, tänk att alla ska flytta samtidigt! Hoppas ni får ett härligt avskedsparty och tänk snart är du Hemma! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, ja, det passar ju så bra att vi flyttar på samma dag! Då kan vi har jamarparty innan.

      Radera
  7. Stå på bakbenetricket brukar jag också använda mig av MEN eftersom matte tycker att jag inte ska äta så mycket gottis då brukar hon ibland 'bara' böja sig ned och ge mig en puss istället?! Lycka till Rakel och minisyrran, vi kommer att sakna dig mycket men är så glad jamarglada för er skull.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Cornelia, visst är det ett bra trick? Fast en puss är inte så dumt heller?

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...