måndag 7 april 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Efter gårdagens lilla palaver med intressenten som inte ville ha mig för att jag råkade nafsa henne lite på foten har jag funderat över vilken konstig humor en del tvåbeningar har.

HUR kan man till exempel inte tycka det är kul att bli lite nafsad i foten av en glad katt? Jag nafsar ju inte för att vara elak utan bara för att det är kul.

Eller när jag smiter ut ur buren. Då kommer blogghjälpen efter och ibland försöker hon se sträng ut. Men jag har nog sett att hon har svårt att hålla sig för skratt. De andra som är ute i kattsalen brukar säga "jaså, är du ute nu igen". Sen bärs jag tillbaka. Fast ibland får jag vara ute en stund först.

Även om blogghjälpen är ganska torr, så kanske, kanske, kanske det ligger nåt i att det vore bättre för mig om jag slutade nafsa. Hon säger att jag kan busa på andra sätt. Mmmmm, jag får nog fundera lite på det där.


13 kommentarer:

 1. Det verkar vara en bra idé att busa på andra sätt än med tänderna.
  Du få nafsa i leksakerna om du måste ;-)

  =^.^=

  Nosgos Busfrö

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, klart jag måste. Men jag kanske ska börja med leksakerna, som du jamar.

   Radera
 2. Stellan var ju också en bursmitare men du verkar slå honom i den tävlingen med råge! Hihi! Skulle vara kul att se hur blogghjälpen ser ut när hon FÖRSÖKER vara sträng :-)!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jag tror faktiskt jag är ett stråvassar än Stellan på just bursmitning.

   Radera
 3. Vet du, min husse tycker inte heller om när man nafsar i tår, fingrar, öron eller näsa. De har ingen humor våra människor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, nä, så totalt humorbefriade de är!

   Radera
 4. Du är superfin Samie, liiite nafs tycker vi nog att de får stå ut med..matte och husse brukar dra in tårna snabbt när vi försöker väcka dem så det funkar i alla fall! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, huvudsaken är ju att et funkar? Så resonerar jag.

   Radera
 5. Att ändra på sig är inte det lättaste, men du kanske kan få delta i en nafsavvänjningskurs? Ordnas det såna i närheten, tror du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, tror inte det finns nån sån kurs. I alla fall inte i närheten - om det inte är det blogghjälpen håller på med förstås.

   Radera
 6. Tjam, om nu somliga inte riktigt förstår att uppskatta dina små nafsanden så kanske det är klokt att ligga lågt med dem, åtminstone tills du har lärt känna offren lite bättre :-)
  Eller bara "markeringsnafsa" utan att ta i alls, kanske?
  Dina smitningar är redan legendariska Samie, det är en alldeles unik talang, du har!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Simba och Tasse, jag börjar förstå att jag kanske ska modifiera mitt nafsande lite. Fast bara lite.

   Radera
 7. Men jisses vad var det för människa som inte kunde tåla lite naffsning ??!!
  Jag älskar att naffsa min matte både i hälsenan och i näsan :)

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...