onsdag 2 april 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Idag blir det lite konstigt att blogga. Hmmm... det är nämligen så att Sasja inte bor kvar i min bur. Hon tyckte visst att jag var lite för ivrig och busade lite för mycket, så hon fick flytta till en annan bur.

Blogghjälpen har faktiskt också sagt tidigare att jag är lite ivrig ibland och att det kanske vore bra om jag kunde ta det lite lugnare, men det är inte så lätt. Tycker man det är kul att busa så gör man.

Dagen var i alla fall lyckad, för först satt jag en lång stund i blogghjälpens knä och myste, men när hon gick smet jag ut ur buren! Man måste leva upp till sitt valspråk (minst en bursmitning per kattpass).

11 kommentarer:

 1. Viska brukar säga samma sak när hon vill busa med mig och jag är trött. Fast jag har ju tur som har Tindra som kan busa med henne när jag inte orkar. Hoppas att du snart får en ny burkompis som är lika busig som dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jag har givit blogghjälpen i uppdrag att leta efter en kompis som gillar att busa lika mycket som jag.

   Radera
 2. Knämys å bursmitning - bra dag för dig Samie, hihi!
  Synd att Sasja inte uppskattade busSamie, hon var ju himla söt! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, visst var Sasja söt, men hon var lite lugnare än jag, om man jamar så.

   Radera
 3. Kan inte vara lätt om man har en massa bus i tassarna som bara vill ut. Hoppas du hittar en kompis som gillar det! Och så tyckte jag läste något om att blogghjälpen fyller år? I så fall måste du hälsa henne jamarmycket grattis från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, ja det stämmer. Blogghjälpen blev jamargammal igår. Hon tackar för hälsningen!

   Radera
 4. Vad trist att Sasja tyckte du var för busig. Vi tycker det blir så mycket skojsigare när man är busig. :)
  Vi vill också jama ett jättestort grattis till blogghjälpen på hennes födelsedag. Hon har väl ordnat med kalas på katthemmet med torsktårta och annat gott?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, visst är det kul att busa, men det tyckte tyvärr inte Sasja. Nån torsktårta har jag inte sett till, men jag ska påminna henne!

   Radera
 5. Oj då, vad synd! Vore bra med en kompis som gillar lite bus! Bra jobbat med smitningen, du är snabb du! Hurr Jam för finaste blogghjälpen, ni har väl jamat ordentligt för henne? Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag är nöjd med dagens smitning. Jag har hurrjamat för blogghjälpen idag också.

   Radera
 6. Hej alla. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde för. Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Idag är vi lite ledsna. Jag var hos en  hudspecialist på djursjukhuset för några dagar sedan. Där fi...