torsdag 17 april 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Undrar varför tvåbeningar hittar på så många helger? Jag tycker alla dagar skulle vara lika. Ur mitt och mina kompisars perspektiv vore det bättre om det vore vardag jämt.

Jag tycker att man kunde ha fest på vardagar lika gärna som på påskafton, julafton eller midsommarafton. När det blir såna där helger blir det alltid svårare att få tag på snälla människor som ställer upp för oss katthemskatter.

Vi är lyckligt lottade ändå, för hos oss finns det som tur är snälla volontärer som hjälper oss varje dag, men eftersom tvåbeningar har fått för sig att de måste göra massa annat onödigt, som att resa bort tex, på helger så krånglar det till tillvaron både för oss och för de snälla människor som håller i schemat och ser till att det finns snällisar här på varje pass.

Nä, fram för fler vardagar!

6 kommentarer:

 1. Skönt att ni har så snälla volontärer.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam utan våra snälla volontärer skulle vi inte överleva!

   Radera
 2. Håller med dig om att man kunde ha fest på vardagar också! Egentligen ALLA vardagar. Fest varenda dag! Och reseförbud för alla snälla människor. Men det lär väl inte gå att genomföra...tur ändå att ni får den uppassning ni är värda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, visst borde man festa alla dagar? Och det där resandet - det är klart överskattat.

   Radera
 3. Jam förstår precis hur du menar. Fast när du får ett eget hem så kommer du nog att gilla helgerna mer än vardagarna, för det brukar innebära mer gos och gottisar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, aha, då förstår jag, Då kanske jag ska tänka om?

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Vill berätta att de flesta av oss mår mycket bättre. Jag har ju inte varit förkyld alls, men av de s...