tisdag 29 april 2014

Katten Samie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Samie på Södertälje Katthem.

Som ni säkert hörde och såg igår är det nån som vill köpa ett av de stora företagen här i stan. Eftersom jag förstår att ni säkert blev oroliga  och undrade om nån lagt nåt bud på Södertälje Katthem skriver jag så här i dagens blogg:

Jag kan lugna er alla. Det finns inget godtagbart bud på Södertälje Katthem! Det är nog inte så många som har så många kattiljoner pengar som skulle behövas, och om nån har det, så kommer jag ställa jättetuffa krav! T ex:

ALLA volontärer garanteras fortsatt arbete på katthemmet
Det blir ingen flytt av verksamheten utomlads
Alla, både katter och volontärer, ska ha det minst lika bra som idag

Med andra jam fortsätter verksamheten som vanligt. Eller som vi jamar i finanskretsar:bisniss äs juschual.

10 kommentarer:

 1. Hahaha - ja, självklart var Södertälje katthem det första "företag" man tänkte på! Bra att du ställer tuffa krav, så att det inte blir fel med flytt utomlands, nedskärningar eller andra dumheter.

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. sr Carina, jag förstod att många kopplade ihop oss direkt med vad de hörde i media! Det är viktigt att agera snabbt i såna här situationer.

   Radera
 2. Känns tryggt att veta att ni har hårda krav i alla fall, om nu någon skulle få för sig att lägga ett bud.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jaha vi säljer oss inte billigt, må du tro!

   Radera
 3. Vilken tur att du förtydligade det här, för jag undrade litet när jag såg rubrikerna. Tänk om ni blev uppköpta och sedan flyttades till Kina! Nä, det är nog bäst som det är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, nä i Kina vill ingen av oss bo! Jag sätter tuffa villkor för ett ev uppköp!

   Radera
 4. Oj, det känns skönt att veta att blogghjälpen, naturligtvis med hjälp av dig, är tuffa förhandlare om någon sådan situation skulle uppstå. Södertälje katthem är SUPERVIKTIGT! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Findus, Isak och Rasmus, ja vi är superviktiga, alla vi på Södertälje Katthem!

   Radera
 5. Puhjam, vilken lättnad att ni inte blir omlokaliserade, omorgonasierade eller - värst av allt - bortrationaliserade... *ryser*. Helt klart är det säkrast att hålla sig borta från de där pengastinna typerna, för de vill oftast behålla alla pengarna för sig själva...
  Vi önskar er en jättefin Valborgshelg i ert fina katthem <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gunilla, Simba och Tasse, såna som vill TJÄNA pengar på oss är vi inte intresserade av. Däremot såna som vi SKÄNKA oss pengar.

   Radera

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag har jag varit utsatt för grov misshandel!   Det började med att vår hälsoansvariga lyfte ner ...