lördag 13 mars 2010

Katten Madonna berättarHej, det är Madonna på Södertälje Katthem.

Blogghjälpen har sagt att jag snart ska få tillbaka min blogg helt och hållet, men hon har frågat om jag kan låna ut den lite för att berätta om lilla My. Det är klart att man ställer upp för en kattkompis som kan vara i nöd.

Flera kattvänner, inte bara de som jobbar på katthemmet, gör en fantastisk insats för att spåra lilla My. Känner jag dem rätt så kommer de inte att ge sig förrän vi vet allt om henne och helst även har henne hos oss. Om det inte är så att hon har det bra i nåt annat hem förstås.

Det känns väldigt viktigt att vi får vetskap om vad som hänt henne. Vi gör lite framsteg varje dag, men än har inte det stora genombrottet inträffat, d v s när vi vet allt om hennes öde.

Under tiden måste allt fortsätta som vanligt på katthemmet. I morgon är det t ex öppet hus mellan 15-17. Tänk om min människa kommer då? Fast när man hör om lilla My blir man ju lite betänksam. Men blogghjälpen säger att det dessbättre är väldigt ovanligt att våra katter far illa. Vi måste tänka positivt och hoppas på det bästa för alla katter.

Madonna

10 kommentarer:

 1. Du visar ett stort lurvigt hjärta som lånar ut bloggen till en kattkompis i nöd. Vi hoppas verkligen att ni får veta vad som hänt lilla My. *håller tassarna*

  SvaraRadera
 2. Blogghjälpen säger att jag både är jättesnäll och duktig på att prioritera. Klart man ställer upp för en kompis i nöd, det skulle väl du också göra Sippo? Fortsätt hålla tassarna för henne, det gör jag.

  SvaraRadera
 3. Skönt att veta, att så många ställer upp för lilla My, både två- och fyrbenta. Vi hoppas så att saken reds ut, och naturligtvis att hon kommer till rätta. *kurr*

  SvaraRadera
 4. Vi klosterkatter, matte och gammelmatte ber dag och natt för att ni skall hitta lilla My! Vi kan inte heller förstå hur någon först kan adoptera en misse och sedan bara slänga ut... *gråter*

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 5. Hej på er!

  Jag finner inga ord. Hur kan man vara så dum i huvudet???? Först köpa en katt från katthemmet(det är superbra) men sen inte ta hand om älsklingen utan bara dumpa den!!!!! Det var ju bara att ta kontakt med katthemmet igen. Nä den människan kan inte ha alla chips i påsen. Håller tummarna för att hon hittas supersnart. Ingen bra tid att bli utkastad i. Åh.... lilla Mysan....... Vi kommer hålla öronen spetsade, håller tummar och tassar för att hon hittas snart och mår under omständigheterna bra.

  Många kramar från Helena, Mysis och Krypto.

  SvaraRadera
 6. Hej Findus, Isak och Rasmus. Ja, det är bra att det finns såna som bryr sig om oss katter också. Så det inte bara finns dumsnutar.

  SvaraRadera
 7. Hej Imma. På något sätt måste vi få veta vad som hänt lilla My. Om vi hjälps åt, ni genom bön och hålla tassar och vi genom att vara ute och leta så ska vi nog få vetskap.

  SvaraRadera
 8. Hej Helena, Mysis och Krypto. Vi får ju faktiskt inte glömma att vi än så länge bara reagerar på ett rykte. Rykten kan ju vara falska och det är vår förhoppning att detta rykte är väldigt falskt. Men vi måste få vetskap om var lilla My finns idag.

  SvaraRadera
 9. Bra att du lånar ut bloggen, klart man måste hjälpa en kompis! Vi håller tassrna här hemmma. Nosbuff

  SvaraRadera
 10. HEj Dui och Deco. Sjävklart ställer man upp för en kompis. Gissar att ni också ställer upp för varandra. Och det är jättebra ju fler tassar som hålls för att allt ska lösa sig på ett bra sätt. Madonna.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Häromdan var både Fenja och jag lite trötta. Fenja låg under en dyna som hon brukar så jag kröp in...