måndag 8 mars 2010

Katten Madonna berättarHej, det är Madonna på Södertälje Katthem.Ikväll har blogghjälpen varit här på katthemmet. Det var styrelsemöte och då talade de om vad de kan göra för oss katter.

Bland annat är det ju den där konserten i S:t Jacobs Kyrka i Stockholm på måndag. Där är det ju väldigt bra om många kommer så att det verkligen märks att många bryr sig om katter.

Sen är det något som heter Medborgardag i Stadshuset i Södertälje den 20 mars. Då ska människor från Södertälje Katthem vara där för att berätta om oss och hur man jobbar för att vi ska få nya hem. Kanske går det att hitta några som vill och kan ta hand om en eller flera katter där och kanske några som vill komma och jobba hos oss också. Det behövs alltid folk här. Ju fler desto bättre.

Innan blogghjälpen gick hann vi leka lite med röda pricken också. Det är en förarglig prick. Den bara smiter iväg hela tiden. Men jag ska nog fånga den en vacker dag och se till att den inte kan smita igen.

Vi hörs i morgon.

Madonna

4 kommentarer:

 1. Visst är pricken lite kul också, även om man inte lyckas ta den! Vi fortsätter att hålla tassarna för dig och de andra katterna på katthemmet. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Pricken är en riktig luris. Jag försökte faktiskt hjälpa Snuffe att fånga den i går. Fast det jamar vi tyst om. Hoppas att blogghjälpen hittar många människor som vill vara snälla mot er katter.

  SvaraRadera
 3. Hej Dui och Deco. Tack för att ni håller tassarna för oss. Det behövs verkligen. Särskilt nu när inte så många tycks vilja ha oss.

  SvaraRadera
 4. Hej Sippo. Jaså, kunde inte ens du fånga röda pricken? Då förstår man hur svårt det är. Commandocat och allt som du är. Jag tror jag måste träna mera för att få tag i den. Men det ska gå! *stampar med tassen*

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...