torsdag 11 mars 2010

Katten Madonna berättarHej, det är Madonna på Södertälje Katthem.Idag har det varit väldig aktivitet må ni tro. Inte för min egen del, men för en annan katts räkning.

Nån fick reda på att en av våra kompisar som lämnade katthemmet får några år sedan, hade dumpats på ett ställe. Då var det flera här som blev både arga och ledsna. Det står nämligen i det avtal alla måste underteckna för att få köpa katt av oss, att om man måste göra sig av med katten ska Södertälje Katthem kontaktas först så att alla är överens om vad som ska ske.

Den här ägaren har inte kontaktat katthemmet och dessutom går det inte att nå henne. Men bara misstanken att katten for illa gjorde att många engagerade sig i att försöka hitta henne. Dessutom kontaktades en person som har köpt flera katter från oss. Hon hade möjlighet att åka med blogghjälpen för att leta efter katten. Så det finns verkligen djurvänner också.

Tyvärr har de inte hittat henne ännu och risken finns att något har hänt. Det finns bl a lodjur i trakten och de är inte snälla mot katter. Vi håller tassarna allihop att de ska hitta henne så hon får komma hit och få ett nytt hem. Ett hem där hon inte blir dumpad av nån dumsnut.

Bra om ni alla hjälper till att hålla tassarna.

Madonna

8 kommentarer:

 1. Vi håller tassar och svansar allt vad vi kan! Hoppas verkligen att de hittar den stackars missen, så att hon får komma tillbaka till katthemmet. Hur hjärtlösa får människor vara, egentligen? *sniff* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Nu jamlar är husse helilsken! Han säger att folk som gör på det där sättet, struntar i allt och alla som inte har med dem själv att göra. Vi skänker alla en tanke åt alla som försöker hitta missen. Hoppas även ni får tag i dummisen som gjorde så här. Husse hälsar att han funderar på att gå hela vägen till Södertälje bara för att... Uhm, nåjam. Jag och Snuffe håller våra tassar så det knakar. Hoppas skaparkatten håller ett vakande öga på missen. *sniff* Kan ni inte lämna ut namn och foto på dummisen, undrar husse.

  SvaraRadera
 3. "morr och fräs" dumma människa, vi förstår fortfarande inte hur man kan bete sig så. Vi håller tassarna för fullt. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Vi håller alla våra tassar för att det löser sig! Hoppas att de dumma människorna får igen en vacker dag! /Siri, Blueberry O Wildberry

  SvaraRadera
 5. Hej Findus, Isak och Rasmus. Det verkar inte finnas nån måtta på vissa människors beteende. Vi är jätteledsna alla här på katthemmet och sitter och håller tassarna och hoppas att allt går bra.

  SvaraRadera
 6. Hej Sippo. DEt är bra att husse är helilsken nu, det är det många här på katthemmet som är också, inte minst blogghjälpen. Hon ser ut som ett åskmoln när hon tänker på den som gjort så här. Det är bra att ni tänker på alla som försöker hitta missen och, så klart, på missen själv. Det är snällt av husse att erbjuda sig att gå hit, men vem ska då ta hand om er? Vi har inte tömt ut alla möjligheter att bringa klarhet i det här ännu. Det är onekligen lockande att lägga ut bild och namn på den som gör så här, men just nu ligger fokus på att försöka hitta katten eller ta reda på vad som hänt henne.

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco. Jag tror det betyder mycket att många håller tassarna för vår kompis. Om hon fortfarande finns i livet tror jag hon känner det och också att hjälp är på väg.

  SvaraRadera
 8. Hej Siri, Blueberry O Wildberry. Vi hoppas också att allt får en positiv lösning, men vi är naturligtvis medvetna om att det kanske inte blir så. Vi ska i alla fall göra allt vi kan för att ta reda på vad som hänt vår kompis. Det är hon värd.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...