onsdag 3 mars 2010

Katten Madonna berättarHej, det är Madonna på Södertälje Katthem.Nu är det jag som bloggar igen. Viktor tackade mig så mycket för lånet av bloggen och jag sa att han kunde få låna en igen om han behöver. Fast då sa han att jag nog behöver den bättre nu, så att folk förstår att jag behöver ett eget hem också.

Egentligen var det ju lite tråkigt att det inte var jag som skulle till djurdoktorn med blogghjälpen den där dagen, för då kanske det hade varit jag som fått bo där. Men då sa blogghjälpen att hon inte är så säker på att det skulle gått lika bra, för jag är en annan typ av katt, med andra egenskaper än de Maggan har. Och det är nog riktigt, jag kanske inte går så bra ihop med vilken katt som helst.

Det var i alla fall kul för Maggan att hon fick ett hem. Jag har jobbat med Sofie, min deppiga burkompis, under tiden. Hon är fortfarande lite ledsen över att inte vara en älskad katt i sin förra familj, men jag har berättat för henne att det tyvärr finns väldigt många såna katter här på katthemmet. Men så småningom brukar alla få ett hem i alla fall, och oftast går det bra där.

Jag berättar mer i morgon.

Madonna

6 kommentarer:

 1. Det var verkligen snällt av dig att låna ut bloggen till Viktor. Men det är ju såna vi katter är, snälla. Det kanske var tur i oturen att det inte var du som skulle till djurdoktorn, för då hade du kanske fått flytta tillbaka till katthemmet ytterligare en gång om det inte funkat med Viktor. Så måste jag jama att du är en riktig vän som sitter och peppar din deppiga kompis. Förklara för henne att människor är ett underligt och ofta elakt släkte. *nospuff*

  SvaraRadera
 2. Sippo, vi katter måste ju hjälpa varandra. Och det var nog tur att det inte var jag som skulle till djurdoktorn för då hade nog varken jag eller Maggan fått ett eget hem. Jag ska hälsa Sofie från dig fast jag tror inte jag ska säga att människor ofta är eleka, då kanske hon blir ännu ledsnare. Istället ska jag berätta för henne att blogghjälpen fått en rolig bok idag som du skrivit. Hon skrattade högt redan på första sidan sa hon. Då kanske Sofie blir gladare också.

  SvaraRadera
 3. Så kul att man kan samsas om bloggen med andra missar. Du verkar ha haft fullt upp ändå med att trösta deppiga kattkompisar. Snällt att ni katter kan ställa upp för varandra. Det gäller ju att hålla ihop medan man väntar på att ens människa ska dyka upp. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Du ska se att din människa kommer snart och Sofies också! Vi håller alla tassar vi har och tänker positivt. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Hej Findus, Isak och Rasmus. Det är alltid bra att samarbeta. Här på katthemmet finns flera katter som är ledsna för att de inte har nåt eget hem, så jag har fullt upp som tröstare. Fast jag är också ledsen över att inte ha nåt eget hem, men jag är inte lika deppig som Sofie. Madonna.

  SvaraRadera
 6. Hej Dui och Deco. Tror ni verkligen att min´och Sofies människor kommer snart? Jag ska också tänka positivt så blir det nog så.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Eftersom jag busade lite på förra inläggets bild så får ni idag en bild där varken jag eller Emilio ...