lördag 27 mars 2010

Ännu en rapport från Södertälje KatthemHej, det är blogghjälpen på Södertälje Katthem.
Också idag ska jag rapportera från några fler av våra tidigare bloggkatter, som nu fått egna hem.
Först ut är Gullan, den svart/vita katten på bilden. Ni kanske minns att Gullan hade det svårt i början i sitt nya hem eftersom hon var så väldigt rädd. Hon hade i alla fall den nästan ofattbara turen att hamna hos en familj som inte tröttnade på henne utan som förstod att hon behövde väldigt mycket tid på sig för att bli trygg. Nu mår hon bra, leker och pratar mycket, spinner, gömmer sig inte o s v. Till och med när det kommer gäster är hon med. Husse får lyfta henne lite, men det är hon än så länge inte så förtjust i. Fast å andra sidan ärdet en del katter som aldrig vänjer sig vid att bli lyfta.
Sedan ska jag berätta om Ravelli och Ravioli. Ni kanske minns killarna som testade kattsand i Aftonbladet från katthemmet? Dessa killar fick ett kanonhem tillsammans med kattungen Goldie. Trots att hon är minst, hon har precis blivit steriliserad, är det hon som är tongivande. Och i det hemmet busas det ordentligt. Där vilar inga ledsamheter. Som tur är finns det gott om utrymme för dessa livliga katter.
Jag hoppas ni läst kommentarerna från Madonnas nya matte som står sist i inlägget från den 25 mars? Det ser lovande ut.
I morgon kommer Södertälje Katthems nya bloggatt att presenteras. Hoppas ni följer honom på samma stödjande sätt som ni hittills har följt våra andra bloggkatter. Ni märker väl att det hjälper att stödja dem?
Blogghjälpen/Kattson

6 kommentarer:

 1. Härligt att det gått bra för alla! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Så bra alla bloggkissar fått det! Vilken tur att Gullan hamnade i en så fin familj, som förstod att det fanns en mysig katt i henne som bara behövde lite mer tid. Det var också roligt att läsa att Madonnas (Alices) matte berättade lite om hur Madonna och Wilma kom överens. Vi tror förstås att allt ska gå bra. Nu väntar vi på att höra ifrån den nya bloggkatten. Vi kommer förstås att följa honom också! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Jag blir så glad när det går bra för alla kissarna som fått lämna katthemmet. Ser med spänning fram emot nästa bloggkatts äventyr.

  Kram från Helena, Mysis och Krypto.

  SvaraRadera
 4. Dui och Deco. Det är särskilt roligt att det går bra för katter som redan haft tråkigheter i sina liv. Dessbättre är ju de flesta som tr katter från oss riktiga djurvänner.

  SvaraRadera
 5. Hej Findus, Isak och Rasmus. Visst är det kul att höra från våra bloggkompisar som redan fått ett hem. Särskilt kul är det ju att höra om katter som verkligen har hamnat rätt, som t ex Gullan. Men nu kommer snart en ny bloggkatt som också behöver stöd fö att hitta ett nytt, bra hem. Vi ses.

  SvaraRadera
 6. Hej Helena, Mysis och Krypto. Roliga händelser är det alltid lätt att berätta om. Hoppas vi snart kan berätta nåt roligt om den nya bloggkatten också, han som ännu inte är presenterad.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...