lördag 30 maj 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berätar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag är det visst sån där helgdag igen. Fast det struntar vi katter i! Vi kör på som vanligt. Eller, som vanligt är det ju inte förstås.

Vi har i alla fall tur att det finns snälla människor som hjälper oss - varje dag, helgdag som vardag, coronatider eller vanliga tider.

Häromdagen klagade blogghjälpen på att hon inte fått träffa oss på så länge. Idag skickade en av våra snälla volontärer en alldeles dagsfärsk bild till blogghjälpen där jag kör med lite pingstaftonsbus så hon fick bli påmind om hur jag ser ut. Då blev hon glad. 

Hoppas ni också har det bra trots dumviruset.

6 kommentarer:

 1. Klart blogghjälpen blev glad när hon fick en så vacker bild på dig, vackra Frasse! Hoppas att allt snart lugnar ner sig så att blogghjälpen kan komma till er på katthemmet och busa runt med dig.

  Så skönt att ni har snälla människor som ställer upp för er i vått och torrt. Då kan ni alltid vara trygga och väl omhändertagna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, vi känner oss alltid trygga här. Vi vet att det finns snälla människor som ställer upp för oss.

   Radera
 2. Åh, vilken fin bild på dig. Det är väl klart att den gladde blogghjälpen.

  Evinnerligt tack till alla snälla tvåbeningar som hjälper er varje dag året om. Vad skulle vi alla göra utan dessa fantasstiska människor. Vad man än tycker och tror på - God Bless you all!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, ja hon blev verkligen glad. Och hon är väldigt glad och tacksam över alla snälla människor som hjälper oss också.

   Radera
 3. En bild på busige Frasse gör vem som helst glad det kan vi jama!
  Vi förstår verkligen att blogghjälpen saknar att vara på katthemmet. Det skulle vi också göra i hennes ställe.
  Vi har det bara bra och husse håller sig till 99 % hemma hos oss.
  Han är mycket i trädgården nu.
  Hoppas det kommer ett vaccin mot dumviruset någon gång så de som lider av ensamheten kan komma ut igen.

  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, det är bra att er husse är hemma så mycket. Antar att ni visar honom hur han ska göra i trädgården så allt blir rätt?

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Tänk vad livet går upp och ner för oss katter. Vi hinner bara glädja oss åt att Mamma W v...