onsdag 13 maj 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Ibland kanske man tror att det är lite slappt att vara bloggkatt nu när vi inte har öppet hus längre. Inget kan vara mer fel!

Idag har jag till exempel jobbat så mycket att jag var tvungen att vila mig lite.

 Först fick jag ordna med utskicket av myntakuddar till flera som beställt. Det var roligt. Konstigt nog gillar inte alla katter myntakuddar, men de flesta gör det. Hoppas alla ni som beställt gillar dom.

Sen har jag förstås fått hjälpa blogghjälpen med Förbundsstämman i SVEKATT som går av stapeln på lördag. Det är mycket som ska behandlas där och det är klart att hon inte klarar det utan min hjälp. Men det fixar jag också!

8 kommentarer:

  1. Eftersom det inte verkar hjälpa att ta upp godisfrågan på era möten kanske du ska insistera att Blogghjälpen begär att denna viktiga fråga tas upp på Förbundsstämman. Någon rättvisa ska det väl vara i kattorganisationer! *fniss*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, bra idé! Det får nog bli där den frågan ska tas upp.

      Radera
  2. Det är klart du måste vila dig lite mellan alla uppdrag. SVEKATT är mycket viktigt att du hjälper. Där är husse stödmedlem.
    Vi såg att DU (inte blogghjälpen) tagit reda på portokostnaden för att få fyra myntakuddar skickade.
    Husse ser på något i dumburken (godisburken är mycket bättre) nu så han swishar och mailar vår beställning imorgon.

    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det var bra att husse är stödmedlem i SVEKATT. Han är en riktig djurvän. Klart jag tar hand om så viktiga frågor som vad det kostar att skicka våra saker.

      Radera
  3. Jag får min pension på måndag, och då vill jag beställa en myntakudde till Robin.Vart skickar jag min adress? Pengarna sätter jag in på ett konto på måndag kväll. Många hälsningar till er alla från sr. Carina,klostermatte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, vad snällt att du beställer en kudde. Skicka adressen till info@sodertaljekatthem.se. Jag ska kattsonligen se till att den skickas!

      Radera
  4. Svar
    1. Kontot är 389341-9 och swish 12345 25408!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...