tisdag 26 maj 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag har vi lagt ut det här inlägget på facebook:

MORS DAG
På söndag är det Mors Dag. Vi katter på Södertälje Katthem tycker att det inte bara är människo-mammor som ska firas då utan även alla vi katt-mammor. Om du vill vara med och fira oss kattmammor kan du göra det genom att skänka en peng till oss. Såna pengar gör att vi kan fortsätta kastrera ännu fler katter så vi inte behöver få så många hemlösa katter. Du kan swisha: 12345 25408 eller sätta in på pg 389341-9- Skriv gärna "Mor" eller "Mamma" på inbetalningen. Vi är så tacksamma för alla pengar vi får in! Du får gärna dela inlägget också!

Fast som vanligt ska ingen känna sig tvingad att skänka nåt! Vi gillar er ändå.


5 kommentarer:

 1. Hej Frasse!
  Det var en jamarbra idé att även uppmärksamma alla kattmammor.
  Vi ska jama till husse att swisha en peng när han sätter sig och betalar månadens räkningar.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam det finns många kattmammor som har det svårt och som är värda att uppmärksammas. Så snällt av husse att hjälpa oss igen.

   Radera
 2. Så självklart! Kattmammor är värda stor beundran som gör allt för sina små. Och så viktigt att se till att inte fler oönskade ungar föds. Bra initiativ!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, vi vill verkligen inte att fler oönskade kattungar ska födas. Vi vill att alla katter ska vara planerade och önskade.

   Radera
 3. Marie, vi tycker också att alla kattmammor ska uppmärksammas. De är värda en egen dag!

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...