måndag 18 maj 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Nu är jag här igen! Eller, det är förstås Dexter som är här idag. Han är ju väldigt ordningssam av sig.  Han gillar till exempel inte att vi inte kunnat ha nåt årsmöte än. Enligt stadgarna skulle vi ju ha haft det, men det där dumma dumviruset har ju ställt till det.

Dexter har i alla fall funderat en hel del över hur vi ska göra. Han säger att vi kanske kan ha det utomhus om det blir fint väder. Vi får se hur vi kan lösa det framöver. Men en sak är säker - Dexter kommer inte släppa frågan innan den är löst, även om det kommer ta tid! Sån är han.

Det känns väldigt bra att vi kan dela på arbetet. Jag har ju hand om den minst lika viktiga godisfrågan som ni som följt bloggen ett tag redan vet om. Och jag kommer inte heller släppa den frågan innan den är löst! För sån är jag!

6 kommentarer:

 1. Ni är ju så bra! Det där dumma viruset stället till det ordentligt. Nosbuffar på er finisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco,, jam, nästan ingen kommer undan dumvirusets effekter.

   Radera
 2. Med två så klipska katter i huset är det klart ni löser både det ena och andra problemet, även jag är rätt säker på att godisfrågan är den knivigaste. Många smarta katter har gått bet där. Men nån gång...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, just precis! Nån gång...

   Radera
 3. Vi jamar instämmande i det som Dui och Deco och Lisa har skrivit.
  Frasse och Dexter - det perfekta paret för att få saker gjorda på bästa sätt.
  Att ha mötet ute är ju ingen dum idé.
  I vår stad hade politikerna möte på idrottsparken d.v.s. de satt ute.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi får se hur vi ska göra. Dt är ett knepigt problem eftersom kallelse måste gå ut långt innan mötet, och vem vet hur vädret ser ut då?

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...