fredag 3 april 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Här på katthemmet fortsätter allt på samma sätt som det har gjort nu i några veckor. Som flera av er redan har sett så fyllde blogghjälpen ännu fler år igår och hade en insamling till förmån för katthemmet. Det var jättemånga snälla människor som skänkte pengar till oss. Vi har fått in över 10 000 pengar på den insamlingen. Alla pengar syns inte på facebook utan flera har satt in pengar på andra sätt.

Vi tycker det är jamarbra, för nu behöver vi pengarna mer än nånsin. Eftersom vi inte kan ha öppet hus får vi inte in de pengar vi brukar på second handbutiken, ingen har bokat plats i pensionatet som brukar vara fullbokat så här års, men våra kompisar som blir sjuka måste ändå ha vård av vettis som kostar många pengar och hyran måste betalas så vi har nånstans att bo.

Men alla på katthemmet har lovat att kämpa för oss. De säger att vi ska inte överges en gång till. De kommer verkligen jobba hårt för oss.

10 kommentarer:

 1. Vi jamar stort grattis till blogghjälpen i efterskott!
  Att det är tufft med slantarna nu förstår vi verkligen. Detta virus ställer till det överallt.
  Om vi alla försöker bidra med en slant efter förmåga då och då blir det väl i alla fall lite lättare för er.
  Katthemmet är ju så otroligt viktigt!
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, det hjälper jättemycket om flera hjälper oss på det sätt de kan. Och det värmer hjärtat dessutom.

   Radera
 2. Gratulerar på födelsedagen som var! Vilken fin respons på insamlingen till katthemmet och vilket fint sätt att fira födelsedagen! Hoppas att viruset snart försvinner så att ni får besökare igen och pengarna börjar strömma in.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, vi är många som hoppas att detta elände snart ska vara över, men det verkar dröja en tid till.

   Radera
 3. Grattis igen, bloggis! Du är alltid med i våra hjärtan, det vet du väl? Och vi stödjer självklart katthemmet i ur och skur, på alla sätt vi kan! När matte fått sin pension skall hon kika på er loppis via hemsidan och se om där finns något hon behöver... nospussar och kramar! från klostergänget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, visst vet jag att ni bryr er, det känns bra. Hoppas du hittar nåt fint på vår loppis!

   Radera
 4. Matte är inte så att berätta sina siffror för Fäjsbocken, så vi swishade litet i stället. Nu är det skönt att vara katt och slippa oroa sig för hyror och annat. Och så håller jag tassarna för att ni alla ska få vara friska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, det var snällt av matte, blogghjälpen har sett att hon swishat. Vi hoppas ni också får vara friska!

   Radera
 5. Är inte så pigg på, ska det förstås stå!

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berätar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag är det visst sån där helgdag igen. Fast det struntar vi katter i! Vi kör på som vanligt. ...