fredag 10 april 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Som alla säkert förstår vilar ett större ansvar än vanligt på en bloggkatt i dessa dagar. Jag vill ju hålla er alla som följer min blogg uppdaterade även om det är lite svårare än normalt på grund av dumviruset. 

Mångas vardag är förändrad och allt vi kan göra är att vänta ut eländet. Det är tur för oss katter att det finns snälla och friska tvåbeningar som hjälper oss. Jag har jamat det förut, men det förtjänar att upprepas: TACK TILL ALLA ER!


Det jag tänkte berätta mer idag är att Lilla J, som jag skrivit om tidigare, har opererat sina tänder i veckan som gått. Det har milt uttryckt luktat illa ur hennes mun men hon har inte varit stark nog att opereras tidigare. Men nu är det gjort. Hon mår bra, får smärtstillande och äter blötmat med god aptit.

Tack till alla som hjälpt henne och oss andra katter med bidrag av olika slag! Ni är alla värda en GLAD PÅSK!

6 kommentarer:

  1. Åh vad bra att lilla J fick sina tänder fixade nu. Det är inte roligt alls med tandvärk. Hoppas hon kommer må bra nu!
    Hoppas ni också får en jamatrevlig påsk, både alla katterna och alla snälla tvåbeningar som ser till att ni mår bra!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jam, vi hoppas också att alla snälla människor mår bra och är rädda om sig och sin omgivning.

      Radera
  2. Vad skönt för stackars lilla J att få sina tänder fixade och slippa ha ont. Tänk att kunna äta igen utan smärta. Det var en fin påskpresent!
    Tänk nu om det där otäcka dumviruset kunde försvinna. På tal om dum - hur dumma är tvåbeningar som sitter som packade sillar på uteserveringarna trots att de inte får göra det?
    Tänk om vi katter vore lika oansvariga!
    Glad påsk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, den påskpresenten har Lilla J fått vänta lite på, men hon har fått smärtlindring under tiden hon väntat på operation, så vi tror inte hon haft alltför ont under tiden.

      Radera
  3. Vilka goda nyheter! Det måste ha varit en stor lättnad för lilla J att slippa tandvärken!

    Hoppas dumviruset snart dör ut så att ni kan hålla katthemmet öppet som vanligt. Det är säkert många som längtar efter att komma på besök och träffa trivsamma katter och kanske ta en fika och en titt i second hand-butiken. Glad påsk till er alla!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, jam alla som haft tandvärk eller ont nån annanstans vet hur jobbigt det är. Vi vill inte att nån av våra kompisar ska behöva lida.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...