lördag 8 juni 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Nu har vi haft öppet hus.  Det är alltid trevligt, men just idag var det faktiskt lite skönt att det inte kom så många. Ni som läste senaste bloggen vet ju att vi katter hade fest i natt. Då blir man ju lite trött, även om man haft kul.

Men allt gick bra, både på festen och på öppet hus. Nu ska vi katter här på katthemmet fira pingst. Vi vet inte riktigt vad det innebär, men det gör ingenting. Fira kan man göra ändå.

8 kommentarer:

 1. Vi klosterkatter har fått lära oss att Pingst är en fest som handlar om att vara glad! hälsar Robin, som också tackar för en JAMARKUL fest!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, vi hade med andra jam festen vid rätt tidpunkt!

   Radera
  2. Skicka e-post till remy.credit111@gmail.com

   Hej, hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom 6 till 12 timmar nu utan stress eller försening REMY.CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån till 2% ränta e-post oss nu för dina brådskande lån
   Skicka e-post till oss {remy.credit111@gmail.com}

   Radera
 2. Vi firar inte Pingst mer än så att husse fick koka utsökt fisk åt oss. Vi brukar hoppa på hans mage när vi tycker det är dags att gå upp vid fyratiden eller så. Fast han brukar ge oss lite mat och sen går han och lägger sig igen. Han säger att vi är bortskämda?
  Det tycker inte vi.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, är ni säkra på att ni hört rätt? Sa han verkligen "bortskämda"? Då undrar jag - vad hade husse tänkt göra annars vid 4-tiden?

   Radera
 3. Pingstfirande på katthemmet blir säkert någonting riktigt trevligt med extra god mat och lek och bus och skoj!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, jam, vi brukar alltid hitta på nåt kul att göra!

   Radera
 4. Ärlig och snabb finansiering

  Vi är ett finansinstitut, vi lånar ut till privatpersoner och företag i ekonomiska svårigheter.
  Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan bara kontakta oss via e-post för att dra nytta av vårt ekonomiska stöd.
  Våra lånevillkor är enkla och väldefinierade.
  Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månadsbudget för att underlätta återbetalningen.
  Om du har projekt för att realisera eller om du befinner dig i ekonomiska svårigheter, kan du kontakta oss utan vidare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50 000 000 KR. Och vi informerar också företag samtidigt som priset inte förändras.
  Om du behöver ett lån eller en investering, kontakta oss via e-post.

  E-post: simondurochefort@gmail.com
  Whatsapp: +33756949346

  SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så var det dags igen - en av mina fina bloggkatter har fått ett eget hem och flyttat. I början var nog Isadora den blygaste bloggkatt jag ...