måndag 4 februari 2019

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem.

I lördags hade vi besök av snälla Karin igen.  Hon kommer ofta med stora kassar med både mat och godis. Sen ger hon oss pengar också.

Som tur är finns det flera som skänker saker och pengar till oss. Utan er skulle det gå för oss som det nu tyvärr har gått för Gotlands Katthem. Det är den bistra sanningen.

Annars har vi haft väldigt jobbigt med att kolla på snön utanför katthemmet idag. Det har kommit jättemycket. Tänk vilka snälla volontärer vi har som trots det här vädret kommer och hjälper oss katter. De är bäst i hela världen tycker vi!

8 kommentarer:

 1. Önskar bara husse hade mera pengar så han kunde köpa Gotlands katthem och rädda det. Det är så sorgligt när en så viktig verksamhet inte får fortsätta.
  Att hjälpa djur är det viktigaste i hans liv säger han.
  Det är vi glada för.
  Volontärer måste vara bland det bästa som finns! Efter godis då förstås.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag tror att du har en toppenhusse och att du haft tur som hamnat hos honom. Vi är nog många som skulle vilja rädda Gotlands Katthem. Vi får se hur det går så småningom.

   Radera
 2. Så ledsamt med Gotlands katthem.....Det behövs ju fler katthem inte färre!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, precis, så är den tråkiga sanningen.

   Radera
 3. Hurrjam för alla snällisar som trotsar snön och ser till att ni mår bra!
  Vi blev också så ledsna när vi läste om Gotlands katthem, precis som du jamar så behövs det fler och inte färre katthem! Om inte ni hade funnits hade kanske varken jag eller Hasse levt idag och inte Bosse heller för den delen om inte hans mamma fått komma till er innan hon fick sina ungar.
  Vi tänker mycket på alla hemlösingar där ute i kylan och all snö *morrhårsdarr*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det finns många katter som har katthemmen att tacka för sina liv. Det är tur att det finns många snälla och kloka människor som hjälper oss.

   Radera
 4. Håller helt med alla att det är ledsamt att Gotlands Katthem inte kan fortsätta. Våra små vänner behöver all hjälp de kan få. Det finns inget viktigare i livet än att hjälpa alla djur som behöver hjälp.
  Det gäller även fåglar. Fågelcentralen i Göteborg behöver hjälp och matte har skickat en ytterst litet bidrag för att hjälpa dem. De gör så mycket för att hjälpa stackars fåglar, som också behöver hjälp.
  Men viktigast är naturligtvis att det finns GODIS på katthemmet!
  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, Det är tyvärr många djur som behöver hjälp. Synd att inte alla inser det och hjälper till.

   Radera

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem. Nu börjar man minsann märka att det närmar sig midsommar. För de kompisar som redan har egna he...