En katt på Södertälje Katthem bloggar

tisdag 8 maj 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har jag jamat med blogghjälpen om  varför ingen vill ge mig ett bra hem. Jag frågade om det var nåt fel på mig. Då svarade hon att det inte alls är nåt fel på mig, tvärtom. Jag är en jättefin och gullig katt.

Men saker måste få ta tid ibland, sa hon. Vi har så bråttom jämt, men eftersom jag ju har det bra där jag är, så är det i alla fall bättre att jag är kvar här tills mitt riktiga kanonhem dyker upp. Jag frågade varför just jag måste vänta. Då sa hon att hon brukar välja ut såna bloggkatter som brukar få sitta lite längre, just för att de ska få tillfälle att berätta sin historia så att nån kanske ser hur fina de är.

Hon har i alla fall lovat mig att jag ska få vara hennes bloggkatt ända tills nån hittar mig. Då blev jag lite gladare igen. Nu ska jag koppla av ett tag och äta lite gott innan jag somnar. I morgon är det ju dags att börja förbereda öppet hus på torsdag.

20 kommentarer:

 1. Du kommer att bli upptäckt, det lovar vi. *tröstbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det säger blogghjälpen också, så jag får väl tro på er.

   Radera
 2. Vi tycker att du är jättefin, konstigt att inte dina människor har kommit än men vi vet att de kommer. Tröstbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, det gör de väl. Jag undrar bara när.

   Radera
 3. Jag tycker att du är så fin! Nånstans finns din människa, hoppas h*n snart upptäcker att du finns! Men nu MÅSTE det ju bli en BRA människa som förstår hur det är att leva med en katt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, ja nån mer dumming vill jag inte bo hos!

   Radera
 4. Åh, Ninja, det är stor skam och skandal att en så fin katt som du ska behöva vara orolig för att det skulle vara något fel på dig. Det är inte dig det är fel på, det är människorna! De inser inte vad de går miste om, åh, så dumma de är! Fast inte alla, det FINNS faktiskt många kloka och kärleksfulla tvåbeningar också, det gäller bara att de hittar dig. Hoppas den rätta kommer snart! <3
  Många kramar och tassklappar
  PS Vilken otroligt fin bild på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gunilla & Frasse, jag vet att inte alla människor är dumma. Synd bara att just jag råkat ut för flera stycken.

   Radera
 5. Kära Ninja!
  Precis som dom andra jamar säger vi också. Det är absolut inte något fel på dig! Du är en jamarfin katt med ett klokt huvud och du jobbar ju så fint tillsammans med blogghjälpen och är liksom Södertälje Katthems nos utåt... Din alldeles speciella 2-bening kommer. Var så säker - fast, precis som blogghjälpen säger, kan det dröja lite, men bloggkatterna före dig har ju fått kanonhem, så det blir säkert så när det gäller dig också.

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, Jenny och Majsan hos er vet ju vad ni jamar om! Och de andra har ju också haft det kämpigt var och en på sitt håll och på sitt sätt.

   Radera
 6. Vi kan bara jama instämmande med alla föregående jamare. Du skall se att dina människor kommer också precis som de har gjort för alla bloggkatterna innan dig, även om det har tagit lång tid ibland. Men vi skall hålla tassarna lite extra för dig på öppet hus, för rätt vad det är så står h*n där och ni har bara ögon för varandra.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, tänk om det kommer nån som har ögon bara för mig! *drömmer*

   Radera
 7. Mjau Ninja, vi instämmer med övriga missevänner. Klart att din/a människa/or kommer oxå ngn gång. Du får ha tålamod, huvudsaken att det är ngn som förstår sig bra på att leva med katt/er i många kattiljoner år. Då först kommer dom som du kanske vill bo med. Håller alla våra 16 tassar för det, mjau

  Tass Tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, det är rätt. Jag letar efter nån som vill ha mig i kattiljoner år. Hoppas den människan kommer snart.

   Radera
 8. Åh lilla Ninja jag önskar så jag kunde ge ditt ett hem på studs. Hade jag inte haft mitt underbara kattgäng här hemma hade du varit mer än välkommen hem till oss. Både jag och min sambo Christian tycker svarta katter är sååå vackra och kan inte fatta varför ni alltid brukar sitta längst på katthemmen.

  Håller tummarna HÅRT att det rätta hemmet för dig dyker upp snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, det är faktiskt konstigt att just vi får sitta så länge och vänta på vår tur. Men jag vet ju att det blir min tur rätt som det är.

   Radera
 9. Söta goa lilla Ninja! Din människa kommer en vacker dag att tassa in och upptäcka att de inget hellre vill än att bli kattopterade av dig! Att ingen annan katt kan ta tass om dem så bra som du.
  nosgos å tröstegottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maurice & Kajsa, tror du att det finns nån tvåbening som förstår att ingen kan ta tass om dem så bra som jag? Åh, vad kul i så fall.

   Radera
 10. Ninja, du e så söt och verkar snäll, inget fel på dig. Bara massa skrock som får tvåbenta att gå förbi er svarta skönheter. Men alla tror inte på sånt, så en dag kommer det någon som kan bli din egna människa. Som flera kompisar redan jamat.
  Min matte skulle också gärna pröva om du kunde tycka om henne, men jag e ju lite besvärad av tidigare erfarenheter och har svårt att komma överens men lakritskatter, så hon vågar inte ta risken att jag blir sjuk igen.
  Tills den där speciella människan kommer gör du ett fint jobb som Södertälje katthems söta och kloka ansikte utåt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, jag vet ju att många av mina företrädare på bloggkattsposten varit just svarta, och de har fått hem allihop!

   Radera