måndag 28 februari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Vilka dagar det varit! Det ska verkligen bli skönt att få komma HEM och vila ut efter all uppståndelse. Visserligen dröjer det jättelänge innan jag får åka, ändå till onsdag, men jag håller ut!

Tror ni att jag ligger och latar mig under tiden? Ånej, det har jag inte tid med. Nu gäller det att hårdträna med min efterföljare. Den får ett tufft jobb att först lära känna blogghjälpen och sedan hjälpa henne med i stort sett ALLT.

Jag måste ju jama om allt som måste förberedas inför styrelsemöten, årsmöten, säljgruppsmöten och - ja ALLT. Det är inte lätt för en ny katt att greppa allt det där. Men vi har ju en dag på oss och vi jobbar på så mycket vi kan.

Det får ju inte rasa ihop här när jag åker. Trots allt är det ju ett eget hem jag strävat efter hela tiden. Nu när det äntligen går i uppfyllelse gäller det ju att hjälpa blogghjälpen så mycket det går.

12 kommentarer:

 1. Ja, du har ju lärt dig väldigt mycket under den här tiden, och blivit så erfaren. Förstår att det är mycket att tänka på nu. Samtidigt ska du ju förbereda övertagandet av en ny människa. Åh, så spännande det ska bli! Jag är SÅ glad för din skull!

  SvaraRadera
 2. Skönt att du inte bara släpper allt du har i tassarna och sticker. Nu kan vi känna oss trygga när vi vet att du lär upp en ny katt samt hjälper blogghjälpen.

  SvaraRadera
 3. Med en sådan duktig lärare som du, så kommer nog den nya bloggkatten att klara uppdraget galant. Förstår att du längtar efter din egna matte! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Den nya katten kommer klara det där aldeles utmärkt med en så bra instuktör som dig! Med blogghjälpen blir det nog tyvärr värre... Men den nya missen kan säkert ge blogghjälpen en hjälpande tass eller två.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Nikita-Vi är så glada att vi har fått lära känna dig och är säkra på att du får det toppenbra med matte. Hoppas att du och matte kommer att blogga och att hon skickar länken hit så att vi hittar dig. Matte ska resa bort så vi kommer inte att hinna tassa så mycket så därför får vi önska dig lyckat till redan idag. Vi kommer att sakna dig jättemycket. Sen kommer vi naturligtvis att försöka stötta den nya katten också. Nosbuffar och tasskramar

  SvaraRadera
 6. Åh Nikita jag är så glad för din skull!
  Så roligt att läsa att du ska få flytta HEM.
  Jag hoppas att din nya matte låter dig blogga från hennes dator nu när du flyttar, så vi kan fortsätta läsa om dina äventyr.
  Att du kommer överens med nya matte tror jag absolut :)
  Varma människokramar.

  SvaraRadera
 7. Gustav, ja nu äer dt verkligen mycket att tänka på. Men det ska nog gå bra. Vi katter är ju väldigt läraktiga och min efterföljare är jättesmart också.

  SvaraRadera
 8. Sippo, vi katter är ju ansvarskännande individer, så det är klart att jag inte kan överge blogghjälpen hur som helst.

  SvaraRadera
 9. FIndus, Isak och Rasmus, min efteföljare är väldigt läraktig, men det gäller ju att insruera blogghjälpen så hon förstår, och det kan bli ett problem.

  SvaraRadera
 10. Alice, det är precis blogghjälpen jag är orolig för. Hur ska hon klara sig?

  SvaraRadera
 11. Dui och Deco, men hur kan er matte överge er nu när det händer så mycket? Hoppas hon snart kommer tillbaka. Vi kommer nog att höras snart igen.

  SvaraRadera
 12. Frey, matte har redan lovat att jag ska få fortsätta att blogga. Alla kommer nog får höra av mig snart igen.

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Här på katthemmet fortsätter allt på samma sätt som det har gjort nu i några veckor. Som fl...