onsdag 23 februari 2011

Katten Nikita på Södertälje KAtthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.


Idag har jag äntligen ordnat så ni får se en liten film. Blogghjälpen säger att om det inte var jag som var på filmen så skulle det inte vara mycket att se, men nu är det ju jag, så då får ni se den:

Nikita är törstig

Av nån konstig blev den i svart/vitt. Fast jag har en annan filmsnutt också som är i färg. Den kanske ni får se nån annan dag.

Annars har jag sett på Animal Planet idag. Programmet handlade om hemlösa katter i USA. Där åkte de som tog hand om katterna omkring i en stor trucker, som det stod "LAST CHANCE" på sidorna på, plus en massa annat, bland annat bilder på djur. Varför har man inte såna resurser i Sverige? Det måste väl finnas nån som både har mycket pengar och som är djurvän även i vårt land?

10 kommentarer:

 1. Du gör dig jättebra på film, vi blev törstiga bara av att se den. Egentligen borde du ge dig in i reklambranschen. Då skulle nog försäljningen öka för alla produkter med din logga på. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Kameran gillar dig, helt klart. Vi tycker att din drickstil är jätteskön, att jobba med tassen och få den ren samtidigt som du släcker törsten. Smart! Vi oroar oss dock för den högra tassen. Blev den tvättad sedan ni hade slutat filma eller?
  Vi vill gärna visa filmen på vår blogg om det är ok med er :-)
  USA verkar vara bra på att hjälpa hemlösa katter. Å andra sidan finns där säkert många fler så även om resurserna är större är det inte säkert de räcker ändå. Tyvärr...
  Tassklappar

  SvaraRadera
 3. så fin du var på filmen, Nikita, mjau
  vi undrar oxå om vi får visa den på våran blogg? om det är ok
  kanske det kan vara en idé att göra det, så kanske det kommer fler och vill titta på er katter på katthemmet, *Funderar*

  Tassetass

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sesan

  SvaraRadera
 4. Findus, Isak och Rasmus, reklambranschen var ett bra tips. Ska ta en diskussion med blogghjälpen om hur vi ska gå vidare med det.

  SvaraRadera
 5. Frasse, självklart får ni visa min film på er blogg, det är bara roligt. Högertassen tog jag tass om efter att kameran stängts av. Jag tror vi har en del att lära av hur de räddar katter i USA. Vi måste bara hitta de där pengarna så vi får lite status.

  SvaraRadera
 6. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sesan, klart ni, och alla andra som vill, får visa min film. JAg tar inte ut nåt gasch ännu.

  SvaraRadera
 7. Mjausingen så söt du är. *blink* Vi borde ta efter USA när det gäller djur. Vi måste slå ihop våra kloka huvuden och tänka ut en plan.

  SvaraRadera
 8. Oj vad du var törstig och jättesöt på filmen. Ja du är ju alltid gullig. Alla idéer som hjälper katter är bra tycker vi. Nosbuff

  SvaraRadera
 9. Sippo, en plan är precis vad vi behöver! Vi borde åka till USA göra ett studiebesök. Fast då måste man visst åka brummis i luften!

  SvaraRadera
 10. Dui och Deco, det är så jag resonerar. Allt som hjälper hemlösa katter är bra. Nästan, i alla fall.

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Här på katthemmet fortsätter allt på samma sätt som det har gjort nu i några veckor. Som fl...