tisdag 22 februari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag hade jag tänkt att ni skulle få se film igen. Nu är det ju så att jag hinner inte göra allting själv. Jag har ju väldigt mycket att stå i här på katthemmet.

Nu måste jag till exempel förbereda för Stora Familjedagen som vi ska ha här på katthemmet nu på lördag mellan 13-16. Då ska familjer få komma hit och hälsa på oss katter, köpa lotter i vårt fina lotteri, köpa kaffe och saft och goda bullar och sen ska de få delta i utlottningen av biobiljetter, biljetter till Sydpolen, biljetter till Tom Tits och annat kul. Det är vår ambassadör, Anna-Lena Brundin som ska stå för utlottningen. Det ska bli kul att träffa henne igen.

Sen är det snart dagsför styrelsemöte och ni vet ju alla att blogghjälpen aldrig skulle klara sig utan att jag hjälpte henne med det. När det är avklarat måste jag kasta mig över förberedelserna för årsmötet.

Jag tycker alltså inte det är för mycket begärt om jag ber blogghjälpen om lite hjälp med filmen. Men tror ni hon grejat det? Näej, det har hon inte.Hon "har inte haft tid". Jag har försökt ta reda på vad hon gjort istället, men inte fått nån klarhet.

Så filmen får vänta lite till. Men det är alltså blogghjälpens fel!

12 kommentarer:

 1. Vi vänta så gärna. Hoppas att det kommer jättemånga på familjedagen och att ni får in massor med pengar till katthemmet och framför allt, att dina och flera andra katters människor kommer. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vi förstår att du har tassarna fulla, så det gör inget om vi får vänta lite.

  SvaraRadera
 3. Jag blir nästan matt när jag läser vilket ansvar du har för allting där. Jag kan lugnt jama att jag inte skulle klara hälften ens en gång. Hoppas det kommer MASSOR med människor på er familjedag, och att ni får in jättemycket pengar. Men mest önskar jag att dina människor ska komma.

  SvaraRadera
 4. Vi hoppas oxå att det kommer mycket folk på familjedagen och att det då kommer ngn tvåbening som vill ha dig, du fina katt.
  Märkligt annars, så som du fått vänta länge på katthemmet, så håller vi nu tassarna EXTRA hårt att dina tvåbeningar kommer denna gång.

  Tass på dig
  /
  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 5. Vad roligt det låter med familjedagen! Hoppas det kommer många och att de förstår hur bra det är att vara kattägd. Vi förstår att du har mycket att göra nu med både familjedag, styrelsemöte och årsmöte! *pust* Allt det skulle kunna få vilken katt som helst på fall, men du är verkligen duktig! Man tycker ju att blogghjälpen kunde hjälpa till med filmen när du jobbar så hårt, men vi vet ju att människor har konstiga prioriteringar...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Dui och Deco, jag hoppas också det kommer jättemånga människor. Tänk om det kommer nån som tycker jag är fin!

  SvaraRadera
 7. Sippo, ja det har varit mycket nu. Men idag får ni se filmen i alla fall.

  SvaraRadera
 8. Gustav, blogghjälpen och jag hoppas också att mina människor ska komma, men om det inte blir så jobbar vi på som vanligt. Vi ger aldrig upp!

  SvaraRadera
 9. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, vi får se hur det blir. En dag kommer de säkert i alla fall.

  SvaraRadera
 10. Alice, när det gäller blogghjälpen så är det ju inte bara tid som fattas, om jag jamar så... Men jag hjälper henne så gärna. Jag tror jag har ordnat med kul grejer till lördagen i alla fall.

  SvaraRadera
 11. Blogghjälpen och de andra gör säkert så gott de kan men de har helt enkelt inte din klospetsskänsla för hur saker ska hanteras.
  Så kul att Anna-Lena är er ambassadör. Hon skriver i mattes tidning och är en jättebegåvad artist.
  Vi fick brev om att vi är medlemmar i katthemmet nu. Känns så rätt.
  Håller tassarna att du får en familj på Familjedagen.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 12. Frasse, det stämmer nog att blogghjälpen inte har rätt klospetskänsla. Men hon gör så gott hon kan. Mer kan vi inte begära. Jag vet att Anna-Lena skriver i din mattes tidning. Det verkar vara en väldigt bra tidning med så mång kattälskare som medarbetare.

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Här på katthemmet fortsätter allt på samma sätt som det har gjort nu i några veckor. Som fl...