tisdag 8 februari 2011

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Nu undrar jag om det aldrig ska bli nån lugn och ro här.

Jag har inte mer än hunnit avsluta min auktion, så är det dags för nästa projekt: styrelsemöte.

Visserligen var det bra att det blev ett möte, för blogghjälpen förstod att hon skulle muta mig med lite godis för att jag skulle hjälpa henne med vad hon skulle säga på styrelsemötet. Jag satt en lång stund i hennes knä och åt godis. Sen när hon inte hade mer, åtminstone inte som jag kunde se, så talade jag om för henne vad hon skulle ta upp på mötet.

Hon var väldigt tacksam. Hon förstår väl att det skulle bli katt-astrof utan mina synpunkter.

Nu ska jag i alla fall sova och i morgon får jag börja förbereda mig för torsdagens öppet hus. Hoppas det blir lite lugnt i morgon i alla fall.

14 kommentarer:

 1. Borde inte du få någon slags övertidsersättning? Du jobbar ju för sju människor - minst!

  SvaraRadera
 2. Vila ordentligt och samla massor av mod inför öppet hus imorgon. Tur att Blogghjälpen har dig som kan så mycket bra saker!Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vad smart gjort av dig att äta upp allt godis först innan du jamade om vad hon skulle säga på mötet! Du har ju gjort så mycket jobb på sista tiden och blivit underbetald, så det var smart tänkt!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Är du på styrelsemöte också? Det är inte klokt vad mycket viktigt du håller på med. Undrar just vad du jamade för synpunkter?

  SvaraRadera
 5. hej.
  bra at du tar upp viktiga saker på mötena,tass för det.

  SvaraRadera
 6. Snart börjar du väl bli alldeles överbelamrad med uppdrag när näringslivet förstår hur mycket du håller i och fixar. Konsult inför styrelsemötet är ett jätteviktigt jobb. Snyggt gjort att coacha blogghjälpen. Att du fick lite uppskattning i form av godis var väl förtjänt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Det måste absolut föras till protokollet att du deltar i styrelsemötet. Sen får man väl ha någon form av växelkurs så att man kan omvandla människopengarna till förslagsvis Dentisar eller något annat kattvänligt betalningsmedel.
  Bra att du jamar ifrån så att alla förstår vilken resurs du är.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 8. Sippo, där sa du nåt! KLart jag ska ha övertidsersättning. Ska genast ta upp förhandlingar med blogghjälpen. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco, bloggghjälpen brukar faktiskt också säga att det är tur att hon har mig. Hon förstår väl hur tokigt det skule bli annars.

  SvaraRadera
 10. Gustav, jo jag är edvajsor till styrelsen också. Jag brukar påminna bloghjälpen om viktiga saker att ta upp. Godis, gos, bus och annat viktigt som annars lätt glöms bort.

  SvaraRadera
 11. Pip och Murre, det är ju viktigt att vi katter talar om vad som är viktigt på katthemmet. Tvåbeningar förstår ju ofta inte det. Tassen

  SvaraRadera
 12. Findus, Isak och Rasmus, jag ser näringslivet både som nåt positivt och som lite besvärligt. Positivt eftersom de skulle kunna hjälpa katthemmet om jag hjälpte dem, men besvärligt eftersom jag inte kan ta på mig fler uppdrag just nu.

  SvaraRadera
 13. Frasse, vi har ständigt tuffa förhandlingar om ersättningen, blogghjälpe och jag. Hon har en tendens att alltid hålla emot och försöka slippa undan med minsta möjliga ersättning. Men jag ger mig inte!

  SvaraRadera
 14. Alice, man måste vara lite smart om man är katt! Sen vill vi säga, blogghjälpen och jag, att vi är jamarglada att din matte har packat upp datorn igen, så vi får höra från dig. Hoppas flytten gått bra och att ni trivs.

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag har det blåst så vi har hört det ända in på katthemmet. På vissa håll har det regnat på h...