måndag 3 juni 2024

Katten Hanina på Södertälje Katthem har nåt spännande att berätta


Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem.

Ni som följt bloggen ett tag vet ju att det kan gå undan här. Det gör det nu med.

Det är nämligen så att jag ska flytta! Antagligen redan på onsdag. Ni vet ju också att vi brukar var väldigt noggranna med att undersöka hemmet innan vi får flytta. Men i mitt fall är hemmet redan undersökt och godkänt.

Undrar ni hur jag vet det? Jo, mina systrar bor redan där! Jag ska få flytta till dom! Jag längtar så efter dom och att få undersöka mitt blivande hem och mina människor. Det är så spännande så jag kan knappt hålla tassarna i styr när jag ska blogga.


Men nu måste jag packa. Tiden går så fort och det är viktigt att jag får med allt, min röda filt som jag fått av blogghjälpen bland annat.

Jam, det här är alltså mitt sista blogginlägg. Jag tror blogghjälpen kommer uppdatera bloggen lite i helgen.

Tack alla som följt mig på min resa Ni har varit så snälla.

4 kommentarer:

  1. Lycka till Hanina

    SvaraRadera
  2. Detta blev en riktigt bra måndag när vi fick avsluta den med att läsa en sådan jamarbra nyhet!
    Eftersom dina systrar redan bor där är det ett bra hem du kommer till!
    Vi är SÅ glada för din och din nya familjs skull!
    Massor massor av nospussar!

    SvaraRadera
  3. Oj vilken lycka för er alla. Vi förstår att du har mycket att planera. Massor med hyss, bus och purr att överraska systrarna med.

    SvaraRadera
  4. Oj vilken trevlig läsning!! Det kan ju inte bli bättre än att flytta till dina systrar. Jamarstort Lycka Till till dig och till nya familj! Hoppas du hinner visa nya bloggkatten litet om - du vet - godis och det där. Vi ser verkligen fram emot att läsa vid senare tillfälle hur det går för dig. Till dess ska det bli trevligt att lära känna en ny bloggkatt. Det ska bli kul att läsa mer när blogghjälpen skriver i helgen.
    Lycka till!

    SvaraRadera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...