fredag 1 december 2023

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Ibland gör man ju saker utan att riktigt tänka på konsekvenserna. Det gjorde ju vi i senaste inlägget när vi la ut filmen på oss. Ingen av oss tänkte ju på att man måste resa långt för att hämta Oscars-statyetten. Vi tycker ju inte om att resa. Men det får lösa sig genom att vi skickar nån som hämtar den. Det ska nog gå bra.

Annars har vi haft det riktigt snärjigt må ni tro.  Det är ju både 1:a advent och Kattens Dag i helgen och då blir det så klart fest här på katthemmet. 

Det är många julmarknader på gång, men det är ju vinterväder och många har sina marknader utomhus. Men inte vi!

Nä, här kan man fira inomhus i värmen och få se oss katter och fynda i vår second-handbutik. Dessutom har vi ordnat med lotteri, fika och annat kul. Ni kan också prata katt med våra snälla volontärer. 

Så nu vet ni vart ni ska i morgon mellan 12-15! Vi ses.
4 kommentarer:

 1. Den julmarknaden hade både husse och vi velat besöka men det är ju så jamarns långt till er.
  Hoppas de som har lite närmare tar chansen att hälsa på er och passar på att fynda julklappar eller varför inte en ny familjemedlem eller två. Ett livslångt åtagande icke att förglömma!
  Vi vet ju att allt är mycket väl förberett!
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, det är ju tokigt att ni ska bo så långt bort! Vi hade gärna visat allt här på katthemmet.

   Radera
 2. Den där Oscarsstatyetten är ni väl värda. Men de kan säkert spara den tills någon kommer och hämtar den åt er.
  Vilken tur att ni har julmarknad inomhus, eftersom det är så dåligt väder på många ställen. Då är det skönt att vara inomhus. Vi tycker naturligtvis synd om alla hemlösa som inte har något hem än och vi tänker på dem, när det är så kallt ute.
  Vi är övertygade om att julmarknaden blir stor succé, när ni båda har planerat allt.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, vi kommer säkert lösa problemet med Oscarsstatyetten på nåt sätt. Men nu först är vi glada över att ha fixat julmarknaden. Hoppas du och många fler kommer.

   Radera

En katt på Södertälje Katthem berättar

Hej, jag är lite blyg så jag vågar inte riktigt berätta vad jag heter ännu. Men om ni vill följa mig så kommer jag börja blogga i början på ...