fredag 15 december 2023

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Ibland är vi tvärtomkatter!  Som när blogghjälpen var hos oss häromdan, då hade jag gömt mig under dynan i lådan och Fenja var framme och hälsade. Tycker ni inte hon är fin? Det tycker jag och så är hon snäll också.

Häromdan var blogghjälpen hos vettisen med en av sina katter. Han har nåt som heter struma och måste äta medicin för det. Som tur är kan man gömma medicinen i maten för den smakar ingenting. Annars måste man spruta in den i munnen och det tycker inte vi är så roligt. Han är rätt gammal och har artros också. Nu har han fått både spruta mot det och smärtstillande. Ingen vill ju att vi ska ha ont.

Det har varit mycket att göra den här veckan. En kompis andas lite konstigt så hon har fått röntga lungorna. Man har skickat bilderna för noggrann analys. Vi håller tassarna för att det inte är nåt allvarligt.

Givetvis har vi förberett allt inför morgondagens Öppet Hus mellan 13-15. Jag tycker ALLA snälla människor ska komma hit då, både för att hälsa på oss katter och för att fynda i vår second handbutik. Välkomna!

4 kommentarer:

  1. Fenja är bedårande fin! Ni passar så bra tillsammans!
    Det är allt bra tur det finns vettisar och såna där mediciner som kan hjälpa när det behövs! Hoppas blogghjälpens gamling mår bättre nu.
    Hoppas också det kommer jamarmånga till er idag!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, visst passar vi bra ihop. Utan Fenja vore det jättetrist. Vi vill alltid vara tillsammans.

      Radera
  2. Ps. Givetvis håller vi tassarna för kompisen som andas lite konstigt också! Ds.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, tack. Vi vet ännu inte vad som är fel men jobbar vidare. Förhoppningsvis är det inget allvarligt.

      Radera

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar : Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem....