fredag 24 november 2023

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

 Idag har vi haft väldigt mycket att göra må ni tro.

Förutom allt det vanliga som vi alltid måste ta tass om så är det Medlemsmöte i morgon, lördag 25.11 kl 12.00. Ni kan ju förstå ur mycket det innebär för en bloggkatt. Vi måste ju se till att alla medlemmar känner sig välkomna till mötet. Men inte bara det. Vi måste se till att det finns lite fika åt dom också. Sen måste vi ju se till att allt är i sin ordning i butiken också. 

Ja, inte nog med det. Sen måste vi ju förbereda firandet av Kattens Dag näst lördag också. Men det kommer vi återkomma till

Alla medlemmar är välkomna i morgon kl 12. Sen är det ju Öppet hus på 13-15 också. Då kommer alla vi katter vara på plats.

Om nu blogghjälpen lyckats så kommer ni kunna se en film som är alldeles nytagen här på katthemmet. Jag och Fenja har huvudrollerna. Tyvärr utan  ersättning, men det bjuder vi på. Klicka på länken så ska ni kunna se filmen gratis.

Hoppas vi ses i morgon!

 https://www.facebook.com/100002965847397/videos/286684310438780/

 

 

2 kommentarer:

  1. Vi förstår inte hur ni hinner med allt?.Ni glömmer väl inte att vila och att äta (även godis!!!) mellan varven också?
    Vi kunde se filmen fast vi inte har den där Facebook. Ni var jamarfina du och Fenja! Ni två hör ihop - för alltid!
    Nospussar

    SvaraRadera
  2. Björn, vi försöker hinna med att äta också - men nåt godis får vi nåstan aldrig! Och visst hör vi ihop för alltid.

    SvaraRadera

En katt på Södertälje Katthem berättar

Hej, jag är lite blyg så jag vågar inte riktigt berätta vad jag heter ännu. Men om ni vill följa mig så kommer jag börja blogga i början på ...