måndag 1 maj 2023

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem.

Jag tycker det är lite läskigt när det kommer människor till katthemmet. De låter så mycket. Och så vill de visst att jag  ska  vara "social". Jag är inte social - inte ännu. Om ni visste vad jag varit med om i mitt tidigare liv så skulle ni förstå.

Jag har i alla fall bestämt mig för att inte alltid ligga i min transportbur och gömma mig. Som ni ser ligger jag ovanpå hyllan i min bur på bilden. Sen har jag fått en alldeles egen röd filt av blogghjälpen! Den ska jag ha med mig när jag får ett eget hem nån gång. 

Jag kommer inte demonstrera idag. Det törs jag inte riktigt ännu. Men en dag kanske jag gör det. Och då kommer det nog handla om människor som inte är snälla mot djur!

2 kommentarer:

  1. Fina Kendra du är så vacker! ❤️Med tid och tålamod VET vi att du kommer att bli en tryggis en dag du också. Det handlar bara om att RÄTT människa skall få upp ögonen för hur fin du är. Den människan finns det vet vi!
    Vi och husse demonstrerar inte men precis som du jamar - den dag det finns en demonstration för djurens bästa kommer vi och husse att gå med i den.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk att det är så många som säger att jag kommer både bli en tryggis och få ett eget hem. Tänk om ni har rätt?

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Jag hade just legat och tänkt på viktiga saker när jag klev ut ur buren och blev blixtrad av blogg...