onsdag 10 maj 2023

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem.

Idag har jag bestämt att ta semester. Det är nämligen så att flera som brukar vara här på lördagar och visa oss katter för besökare ska på seminarium just på lördag och då tyckte jag att det är lika bra att vi har katthemmet stängt. Butiken kommer däremot vara öppen.

Det är SVEKATT som håller seminariet. Där får man lära sig mycket om katter. En bra sak är att alla kan få komma! Man behöver inte jobba på ett katthem eller liknande. Idag är sista dagen att anmäla sig. Det gör man på SVEKATTs hemsida

Du kanske är intresserad?

Jag tycker aldrig man kan lära sig för mycket om katter. Det finns hur mycket som helst att veta. Vi katter är intressanta figurer må ni tro. 

Själv ska jag ladda inför nästa lördag, för då kommer vi ha öppet igen. Men vi hörs no innan dess.

4 kommentarer:

  1. Skönt för dig att ta semester idag. Det kan bli för mycket annars som ny bloggkatt. Seminariet låter trevligt och lärorikt. Det är viktigt för alla att förstå era olika personligheter. Katter är ju bara bäst, eller hur?
    Ta det lugnt idag och ladda inför nästa lördag.
    Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, vi lovar att ta det lite lugnt några dagar allihop. Det är jobbigt att vara bloggkatt, även om det faktiskt är rätt kul också. Man har ju koll på allt.

      Radera
  2. Semester är bra! Det behöver alla ibland! Det finns många som skulle behöva gå på SVEKATTs seminaruim också. Husse skulle gärna gå men så är det ju det där med det jamarlånga avståndet..
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det där med avstånd tycker jag är jättedumt! Tänk om man bara kunde vara nån annanstans utan att behöva åka.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Jag hade just legat och tänkt på viktiga saker när jag klev ut ur buren och blev blixtrad av blogg...