fredag 3 februari 2023

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Idag är vi lite ledsna. Jag var hos en  hudspecialist på djursjukhuset för några dagar sedan. Där fick jag nya mediciner som jag ska ta under rätt lång tid. Vi har nog haft lite på känn att matte kanske tvekar, särskilt som utgången är lite oviss i nuläget. Efter att ha funderat har hon nu bestämt sig för att släppa oss, så vi blir kvar på katthemmet tills nån annan vill ta hand om oss.

 Det är klart vi är ledsna, men jag tror alla andra på katthemmet är ännu ledsnare. Tillsammans ska vi klara av det här och nånstans där ute finns vår människa! Den har nog inte visat sig ännu, men den finns. Jag är ju lätt att medicinera eftersom jag är så snäll så vi tycker inte det är så stora problem. Men det är viktigt att rätt människa hittar oss.

4 kommentarer:

 1. Nu blev vi också väldigt ledsna. Fast vi VET att er människa kommer att komma en dag också. Det är bättre att vänta lite till än att flytta till någon och så kanske det inte skulle fungera.
  Med den nya medicinen tror vi det kommer att lösa sig till sist!
  Husse tycker det är så synd att ni inte kan komma och bo hos oss.

  Tröstpussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, klart vi också är besvikna men det är bättre att vänta så allt blir rätt från början. Vi skulle gärna vilja bo hos husse och er!

   Radera
 2. Så tråkigt att höra att ni inte flyttar, men det är nog bra att vänta så att det blir rätt 2-bening som tar hand om er. Det kommer säkert någon rätt som det är. Nospussar J & J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, det kanske är bra att vi stannar lite till så jag hinner bli frisk. Fast sen vill vi så klart flytta!

   Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...