fredag 10 februari 2023

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Vi har fått en ny kattställning inne hos oss! Vi gillar den jätteskarpt. På bilden har vi just haft ett möte där vi beslutat om viktiga saker. Om ni tittar lite till vänster om mig så kan ni se en vit korg. Den gillar vi särskilt. Vi brukar ligga i den båda två, samtidigt. Då säger blogghjälpen att vi är tokstollar för det blir ju jättetrångt. Hon fattar ju ingenting! Det är ju det som är mysigt. Pff.

Annars har vi några kompisar i vår karantänavdelning som är lite krassliga just nu. Vi andra är så klart oroliga för dom men vi vet ju att de får all vård och hjälp som kan ges. Vi hoppas bara det räcker. 

I morgon har vi som vanligt öppet hus. I butiken mellan 12-14 och på katthemmet mellan 13-15. Vi kommer vara där då! Kom, vet ja!

2 kommentarer:

  1. Hej Godingar! Husse har fått hjälpa sin mamma (vår kattvakt) så vi har inte kunnat gå in och läsa här när han varit stressad och borta från datorn.
    Men nu är vi här!
    En sådan där fin kattställning skulle vi också vilja ha. Vilken fin bild på er också! ❤️
    Blogghjälpen och andra tvåbeningar förstår sig inte på det där med att det är mysigt när det är trångt.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, så klart husse måste hjälpa sin mamma och er kattvakt, men kul att ni är tillbaka. Tyvärr måste vi not erkänna att det mysiga med att ligga tätt tillsammans är bara en av alla saker blogghjälpen inte förstår.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...