lördag 28 januari 2023

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Det har varit helt omöjligt att få hjälp av blogghjälpen den här veckan. En av hennes egna katter, Emma, har opererat bort 3 tänder och har haft svårt att komma igång med ätandet igen. Så mycket fokus har legat på att få igång henne igen. Vi tycker så synd om Emma, för många av oss katter här på katthemmet vet hur det är att operera bort tänder. Det är inte roligt alls innan det ha läkt.

Annars jobbar vi så klart på som vanligt. Vi kämpar så mycket vi kan och just nu  behöver vi få in extra många pengar för vi har dyra utgifter, bland annat 2 luftvärmepumpar som sagt upp sig och måste bytas ut. Det kostade ca 50 000 pengar och det är mycket för oss. Sen måste vi byta armaturer i kattsalen och det kostar också massa pengar. Den som kan hjälpa oss får mer än gärna sätta in en slant på pg 389341-9 eller swisha på 12345 25408.

Idag har vi förstås öppet hus i butiken mellan 12-14 och på katthemmet mellan 13-15. Alla snälla djurvänner är välkomna!

2 kommentarer:

 1. Stackars Emma! Usch att gå till tanddoktorn är inget roligt säger husse.
  Och usch för så stora utgifter! Hoppas det kommer in bidrag från de som älskar katter lika mycket som husse.
  Vi håller allt vi har för att det löser sig på bästa sätt.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi tycker också synd om Emma, men bra att hon får hjälp.

   Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Ni som läste förra blogginlägget vet ju att jag blev kastrolerad. På dagens bild kan ni se att jag...