torsdag 23 februari 2023

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Emil på Södertälje Katthem.

Idag tänkte vi bjuda på en mysbild. Så här mycket tycker vi om varandra, Emilio och jag. Det är därför vi ska ha ett gemensamt hem. Det finns väl ingen som inte förstår varför?

Vi har jobbat mycket den sista tiden och många är lite slitna. Därför har vi sagt att vi har stängt nu på lördag - för ovanlighetens skull. Det gäller både katthemmet och butiken. Alla, både katter och volontärer behöver ta igen sig lite så därför har Emilio och jag tagit det här beslutet så alla får lite lugn och ro.  Vi hoppas och tror alla förstår. Vi är säkert piggare nästa lördag.

Till dess får ni alla ha det så bra!


 


5 kommentarer:

  1. Det gör ni rätt i, vila ut! Har ni kollat med kommunen om det finns människor inom LSS-verksamhet som gillar katter? Ett tips bara, vissa människor med funktionsnedsättningar gillar katter. Och flera av dom har alldeles för lite att göra. Kanske inte kan ta ansvar som att städa, ge mat och tömma lådor men att kela och socialisera katter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ulrika, vi har testat nån gång men det har inte fallit väl ut. Det är ju ett stort och livslångt ansvar att ta hand om en katt. Men vi är säkra på att rätt människa kommer hitta oss rätt som det är.

      Radera
  2. Vi håller med Ulrika! Vila er för det behöver ni på katthemmet som alltid har tassar och händer fulla med jobb! Ni måste ju orka i längden också!
    Sedan bilden - helt enkelt UNDERBAR! ❤️❤️❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam ibland måste man få ta en liten paus!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...