lördag 20 augusti 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Idag har vi haft öppet hus igen.  Det är väldigt mycket att göra då. Inte nog med att man ska ta tass om alla besökare, man måste sköta sitt vanlig jobb också!

Sen vi bytte bur har ju jag fått ännu mer att göra. Jag måste nu kolla allt som sker i personalrummet och på kontoret. Det är en hel del ska jag jama.

Men inte nog med det. Jag måste ju hålla koll på allt som sker utanför katthemmet också! Som idag när det ösregnade ute. Vem tror ni måste hålla koll på att det inte regnar in till oss till exempel? Jo, just det! En liten katt som heter Rafael. Givetvis var blogghjälpen där och blixtrade mitt i alltihop. Fast det ingår ju i mitt jobb att vara ansiktet utåt. Man får lära sig att jobba för jämnan här.

Nu ska jag vila lite innan vår snälla volontärer som hjälper oss ikväll kommer. Då tar jag tass om dom också så klart.

2 kommentarer:

  1. Vi undrar faktiskt hur det skulle gå om du (och Fenja som väl hjälper dig?) inte tog tass om så många viktiga arbetsuppgifter? Vi tror det skulle bli en kat(t)astrof. Hoppas verkligen dig hinner vila dig lite mellan varven också. OCH att ditt slit belönas med du vet vad.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Din undran är verkligen befogad! Kaos är bara förjamet på hur det skulle bli om inte vi faxade allt! Vil blir det så klart ine så mycket av och inte, du vet vad heller.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...