onsdag 3 augusti 2022

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann inget latkattsgöra!

I förra inlägget berättade vi om Chaplin som fick ligga på djursjukhuset för dyra pengar som många snälla människor hjälpte oss att samla till. Jag undrar vad som skulle hända om inte det fanns snälla människor som tänkte på oss. Den enkla och dystra sanningen är att vi är väldigt många som skulle fara väldigt illa. Nu kan vi fortsätta hjälpa kompisar som har det kämpigt. Kan också berätta att Chaplin återhämtar sig, vilket känns jättebra.

Annars har jag börjat se till att man börjar arbeta med 2023 års kalender. Det måste man göra i god tid, för det är mycket att stå i innan den är klar. Jag kommer naturligtvis kolla noga så allt blir som jag vill!

Till er som undrar över blogghjälpens försvunna katt Jassa kan jag bra berätta att hon tyvärr inte kommit hem ännu, men blogghjälpen jobbar på och har inte alls gett upp. Vi hoppas Jassa snart är hemma.

Nu måste jag börja förbereda lördagens öppet hus, både i butiken (12-14) och på katthemmet (13-15). Kom gärna och besök oss då!

2 kommentarer:

 1. Vi är lite oroliga att du har för mycket att göra men ni hjälps väl åt på katthemmet tror vi!
  Vi blir glada att läsa Chaplin mår bättre och att många vill hjälpa till att hjälpa. Husse säger att man kan avstå lite onödigt godis och annat onyttigt och lägga pengarna på att hjälpa till istället efter bästa förmåga. Det gynnar ju både er och den som äter mindre onyttigheter. Vi talar då givetvis om godis för tvåbeningar!
  Vi ser redan fram emot nästa års kalender! Det finns en given plats för den här.
  Mindre roligt är det att Jassa inte hittat hem ännu men katter har en ovanlig förmåga att kunna hitta hem igen även efter en lite längre tid.
  Vi håller allt vi har för att hon snart dyker upp igen.
  Hoppas många kommer till er på lördag!!
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, det är så klokt resonerat - visst mår tvåbeningar bra av att skänka sina godispengar till katthemmet! Det borde alla göra tycker vi.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Eftersom jag busade lite på förra inläggets bild så får ni idag en bild där varken jag eller Emilio ...