lördag 13 augusti 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Idag är det lördag. Det betyder förstås öppet hus på katthemmet. Butiken är öppen 12-14 och vi katter presenterar oss 13-15. Var kan man bättre vara på en lördag än här?

Annars har det inte hänt nåt utöver det vanliga. Det är bra, för när det händer nåt utöver det vanliga betyder det ofta kostnader, mest vettiskostnader. Det har vi förstås alltid. Alla ska vaccineras, kastreras, ID-märkas och registreras. De kostnaderna brukar snälla, generösa människor bidra med genom gåvor, fadderskap m m. Om det inte vore så skulle vi inte kunna fortsätta arbetet med såna som jag och min kompis Fenja.

Fast nu höll jag ju på att glömma en annan viktig sak som vi inte skulle kunna leva utan. Våra volontärer! Tänk om inte de fanns. Då fanns inte vi heller för vi måste få hjälp varje dag. Kanske har du en stund över ibland och gillar katter? Då kanske du också kan bli volontär? Kontakta oss i så fall, eller kom på öppet hus! Välkommen!

Kan vara en bild av text där det står ”Södertalje Katthem Idag lördag 13/8 har vi öppet Secondhand butiken 12-14 Katthemmet 13-15 Vi finns pả Wedavägen 16 B Man aker in pả Willys parkering och aker sen in pả vägen mellan Willy:s och Lidl. Dả kommer man till ett rött tegelhus och där finns katthemmet (huset med en hög skorsten) Välkomna!”

2 kommentarer:

 1. Det är ändå skönt när inget oförutsett inträffar i form av sjuka kompisar för det finns ju ändå alltid massor att lägga tassarna på hos er på katthemmet.
  Hoppas det kommer jamarns många till er idag. Finns massor av fina saker i er secondhand butik det vet vi. För att inte tala om alla fina katter man passa på att träffa och kanske t.o.m. adoptera.
  Nospussar

  Ps. Om vi bott närmare hade husse anmält sig som volontär direkt. Ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, vi har fullt upp redan utan sjuka kompisar. Fast det är nästan alltid nån om behöver åka till vettisen, men det kanske inte är så allvarligt alla gånger. Synd att ni inte bor närmare!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...