måndag 23 maj 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ibland kort och roligt. Som idag.

Vår kompis har börjat äta igen! Igår ringde de från djursjukhuset och sa att hon fått i sig två portioner mat som hon ätit själv.

Gissa om vi blev glada. Men det tog 3, dyra, dygn på djursjukhuset. Men det var hon värd. Nu hoppas vi hon fortsätter äta som hon ska, men det tror vi!

Det var allt jag ville berätta idag!

6 kommentarer:

 1. Åhh vad härligt det är med sådana fina nyheter! Vi får hoppas snälla människor kan bistå med lite hjälp till den dyra räkningen.
  Vi ska jama till husse om det när han betalat månadens räkningar.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, vi blir också så glada när vi kan berätta om sånt här. Vi skulle vilja kunna berätta solskenshistorier varje dag, men så ser ju inte verkligheten alltid ut tyvärr.

   Radera
 2. Undrar varför det inte gick att kommentera med mitt namn i det förra inlägget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, det är en hel del man inte förstår när det gäller fb. De lever visst ett eget liv ibland.

   Radera
 3. Vi tycker om att läsa korta riktigt goda nyheter som det här fallet när lilla katten äter själv. Nu hoppas vi på god bättring för lilla vännen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, vi måste hålla tassar och tummar för henne nu,

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...