onsdag 18 maj 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket att göra nu. 

Första har vi fått in massa nya katter från ett ställa där de inte kunde vara kvar. En del är lite rädda och behöver mycket tid för att bli trygga och en del har lite krämpor också, men det brukar alltid ordna sig så småningom.

Sen har vi en liten kompis som inte vill äta. Hon har blivit matad med spruta i munnen flera dagar men vill ändå inte äta själv, fast hon fått massa olika godsaker. Sånt händer ibland, men de brukar komma igång rätt som det är. Vår kompis har varit hos vettisen 2 gånger, senast idag. Det togs fler prover gjordes ultraljud. Det kostar så klart många pengar med både besök och mediciner, men som ni vet gör vi ju alltid allt vi kan för våra kompisar. 

Ni får hjälpa oss att hålla tummar och tassar för att hon börjar äta själv och blir alldeles frisk. Vi katter jamar till henne och säger att vi vill att hon ska må bra. Det hoppas vi hon snart gör.

4 kommentarer:

 1. Självklart håller vi alla tassar för att lilla kompisen ska börja äta själv och att hon blir frisk. Jag är tacksam att ni hjälper henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, det är snällt att du håller tassarna för vår kompis. Det behöver hon.

   Radera
 2. Det är inga långa stunder med lugn och ro på ett katthem som gör allt för att hjälpa de som är i nöd.
  Vi håller tummar, tassar och svansar för att den lilla kryar på sig snarast.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, nä, vill man ha lugn och ro ska man nog välja en annan bransch!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...