lördag 28 maj 2022

KAtten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Nu är det lördag. Då brukar vi numer ha Öppet hus både i butiken och på katthemmet. Ibland finns det inte tillräckligt med volontärer för att ha öppet, men för det mesta finns det snälla människor som ställer upp - som idag.

Vår fina second handbutik har öppet mellan 12-14 och katthemmet har öppet 13-15! Då kommer både jag och Fenja vara på plats! Tänk om det kommer nån eller några som upptäcker just oss! Det vet vi ju inget om, men blogghjälpen har sagt att en dag så kommer min människa hit. Till dess är vi trygga där vi är.

Som vanligt har vi en kompis som inte mår så bra. Han har fått dra ut många tänder och kommer nog få dra ut de han har kvar också, men det är svårt att ta alla på en gång. Stackars Lilleman. Jag ska berätta mer om honom sen.

Men idag vet ni vad ni ska göra! Ni ska komma hit till Södertälje Katthem. Välkomna!

 

 

 

Kan vara en bild av katt och text där det står ”SÖDERTÄLJE KATTHEM Idag, lördag, har vi öppet Secondhand Butiken kl. 12-14 Kom och fynda! Det finns bade nya och gamla saker Katthemmet kl 13-15 (med begränsat antal besökare at gảngen) Välkomna! Wedavägen 16 B Tel. 08 550 320 00”

2 kommentarer:

 1. Det är tur att det finns människor med ett gott hjärta = volontärer. Hoppas många som bor närmare än vi gör kommer och hälsar på er idag och Blogghjälpen har rätt - en dag kommer just DIN och Fenjas människa att dyka upp!
  Hoppas verkligen stackars Lilleman slipper ha ont i munnen snart!
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, varken vi eller nåt annat katthem i Sverige skulle klara oss utan våra fantastiska volontärer. De hjälper oss varje dag.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...