onsdag 20 april 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Nu är äntligen de där helgerna över.  Vi tycker det är bäst när allt är som vanligt, som ni vet. Fast två saker var väldigt bra med påsken. Dels att snälla volontärer ställde upp och hjälpte oss varje dag, dels att min påskinsamling gick jamarbra. Många snälla människor gav mig 8300 kronor i PåskPeng! Kan ni tänka er det?

Nu ska jag skicka ut blogghjälpen att köpa säckvis med godis! Det värsta är ju att jag vet att hon kommer säga att om vi får godis för så mycket pengar kommer vi få ont i magen!

Jag känner henne. Hon kommer säga att visst ska vi få godis, men vi måste spara lite till mediciner åt våra sjuka kompisar också. Nja, det kan vi kanske gå med på - men godis ska vi ha ialla fall!

TACK till er alla. Ni är så snälla och generösa.

 

6 kommentarer:

  1. Underbart att ni får in pengar från snälla människor till - nåja, mediciner och annat (inkl godis).
    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, det är verkligen tur att det finns snälla, generösa människor.

      Radera
  2. Det finns faktiskt nyttigt godis som samtidigt är jamargott, kan inte blogghjälpen köpa sådant åt er? *Robin grunnar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Unknown, jo, blogghjälpen är nog inne på att köpa just sånt godis.

      Radera
  3. Vi tycker också det är skönt att allt är som vanligt igen. Nästa gång är det visst något som heter Första maj men i år infaller den på en söndag så det blir ingen extra helgdag på en vardag. Mycket bra jamar vi.
    Sedan tycker vi nog det är en bra prioritering att spara lite pengar till medicin. Fast en del bör allt gå till godis också tycker vi.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam, vi har nog motvilligt gått med på att en del av pengarna ska gå till medicin till våra kompisar.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...