onsdag 13 april 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Idag har vi haft besök av vårt försäkringsbolag.  För som ni nog vet är alla vi katter försäkrade. Det är en säkerhet för oss om vi blir sjuka. Det händer ju tyvärr att vi blir det.

Mötet drog ut på tiden, för blogghjälpen var ju som vanligt sen. Men när det var klart gick alla in i kattsalen och det var många av oss som blev blixtrade. Däribland förstås Fenja och jag.

Vi fick lite godis och så berättade vår hälsoansvariga att jag var jätterädd när jag kom till katthemmet. Jag gick till och med till anfall när nån kom in i min bur sa hon.  Fast där minns hon så klart fel. Det måste varit nån annan katt hon berättade om, för jag gillar ju att bli klappad. Då säger blogghjälpen "nu, ja". Hm, vad konstig hon kan vara ibland.

2 kommentarer:

  1. Att ha försäkring för de man älskar är väl en självklarhet tycker vi (och husse som betalar). Det kan ju bli jamarns dyrt hos vettisen.
    Vi tror inte att du gick till anfall. Väl? 😉

    Hoppas du, Fenja och alla andra på katthemmet får en Glad påsk med massor av godis (det skall man ha på påsken och gärna annars också).
    Vi har jamat till husse att skicka en påskpeng. Det tycker vi alla skall göra. Tvåbeningarna kan avstå lite av sitt godis och skicka en peng till er.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, försäkringar är jamarbra! Faktiskt var det så att jag var så himla rädd när jag kom till katthemmet och med mina minnen så trodde jag alla skulle vara elaka mot mig, så jo, jag gick till anfall! Det ångrar jag nu, så klart. Tur att de förstod varför jag gjorde det. Jag blev aldrig straffad och så småningom förstod jag att de var snälla.Tack för påskpengen!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...